Havit KB884l klavye çalışmıyor

742795

Decipat
Aslında çalışıyor. Ancak PC'yi her kapattığımdan sonra yeniden açınca çalışmıyor, çalışması için klavyenin kablosunu söküp tekrar takmam gerekiyor. Mide bulandırıcı bir duruma geldi artık, bıktım. Bunun bir çözümü var mı? Yoksa, sırf bunun yüzünden değişim yapabilir miyim?

klavye: Havit KB884l ilk aldığımda böyle bir problem yoktu.

Bende de aynı sorun başladı çözümünü bilen var mı?

Aslında çalışıyor. Ancak PC'yi her kapattığımdan sonra yeniden açınca çalışmıyor, çalışması için klavyenin kablosunu söküp tekrar takmam gerekiyor. Mide bulandırıcı bir duruma geldi artık, bıktım. Bunun bir çözümü var mı? Yoksa, sırf bunun yüzünden değişim yapabilir miyim?

klavye: Havit KB884l ilk aldığımda böyle bir problem yoktu.

Hocam bir şey soracağım yeni gelen ekran kartı sürücüsünü güncelledikten sonra mı olmaya başladı sizde bana öyle geldi öncesinde bir sorun yoktu.

Son düzenleme:
Bende de aynı sorun başladı çözümünü bilen var mı?

Hocam bir şey soracağım yeni gelen ekran kartı sürücüsünü güncelledikten sonra mı olmaya başladı sizde bana öyle geldi öncesinde bir sorun yoktu.

PC'yi kapattıktan sonra klavyedeki herhangi bir tuşa basınca böyle oluyor. Ama kapattıktan sonra klavyeye hiç ellemediğim zaman açınca problem olmuyor. Bende de öncesinde sorun yoktu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı