Havit KB903l nasıldır?

BatuhanTR1

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
-NVIDIA GeForce RTX 2060 (EKRAN KARTI)

-DDR4 16GB (RAM)

-AMD Ryzen 5 3600 6-Core Processor (İŞLEMCİ)

- SANDİSK SSD PLUS 240 GB (SSD)

-TOSHIBA HARDDİSK 2 TB (HARDDİSK)

-PRIME B450M-K II (AnaKart)
Kl.

Klavye nasıl bende almayı düşünüyorum malzeme kalitesi uzun ömürlü olması benim icin en önemli nokta.

Malzeme kalitesi orta düzey benim görüşüme göre switchler gayet iyi takılma sorunu falan daha hiçbir şey yaşamadım 20 25 gün oldu alalı ama driveri yok onu söyleyim başka sormak istediğin soru varsa sor 1000 TL de zaten üst düzey kalite beklenmez.

Malzeme kalitesi orta düzey benim görüşüme göre switchler gayet iyi takılma sorunu falan daha hiçbir şey yaşamadım 20 25 gün oldu alalı ama driveri yok onu söyleyim başka sormak istediğin soru varsa sor 1000 TL de zaten üst düzey kalite beklenmez.
benim icin önemli olan kullanım süresi kendi paramla alcagım icin gözüm gibi bakarım eğer kronik bi sorunu yoksa arkadaşımda daha ucuz bir klavyesi var havitin sağlam diyor senin dedigine görede sağlamsa sıkıntı yok kullanıcı yorumlarında bazı tuşlara tıklayınca 1kere tıklayınca 3 4 kere yazıyomus öyle bi sıkıntısı varmı?

birde kb874l modeli hakkında ne dusunuyosun o bi tık daha mantıklı geldi bana hem yön tuşları var hemde driveri

Benim icin önemli olan kullanım süresi kendi paramla alacağım icin gözüm gibi bakarım eğer kronik bir sorunu yoksa arkadaşımda daha ucuz bir klavyesi var Havit'in sağlam diyor senin dedigine göre de sağlamsa sıkıntı yok kullanıcı yorumlarında bazı tuşlara tıklayınca 1kere tıklayınca 3 4 kere yazıyormus öyle bir sıkıntısı var mı?

Hiç takılma sorunu yaşamadım alirken forumlarda gördüm takılma sorunu var diye arkadaşımda kullanıyor oda yaşamadı takılma sponsor markam değil sorunu olsa söylerim. :D ama teknoloji şans işi unutmayın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı