sengide_bilirsin
Yoctopat
H2002P nin bende daha iyi olduğunu duydum ama fuxi serisi de çok güzel ben kullanıyorum bugün de happy hour indirimine giricekmiş şans verilir.
H2002P'nin bende daha iyi olduğunu duydum ama Fuxi serisi de çok güzel ben kullanıyorum bugün de happy hour indirimine giricekmiş şans verilir.
Havit zorunlu mu?
Havit zorunlu ise H2002P al geç.
Fuxi serisi indirime girdi ama ne yapsam bilemedim.
Hocam buna baktım 1499 oluyordu bir sitede ama Havit daha uygun fiyatlı gelmişti.
Fuxi serisi indirime girdi ama ne yapsam bilemedim
Hocam buna baktım 1499 oluyordu bir sitede ama Havit daha uygun fiyatlı gelmişti
Seni doğuran ana desin ki aslan doğurdum aslan teşekkürler 100 daha verip bunu almak mantıklı geldiFuxi serisi tamamıyla kronik ve fiyatını 1 kuruş hak etmeyen bir seri. Ses kaliteleri ucuz BİM kulaklığı ile aynı seviyede. Ayrıca dongle bozulma sorunu var ve mikrofonu da vasat. Kesinlikle alma o seriyi.
"GANKSENİNLE" kodu ile daha ucuza alabilirsin.![]()
Machenike GX30 Gri Kablolu Gaming Kulaklık | GANK
Machenike GX30 gri kablolu gaming kulaklık, surround ses desteği, yüksek kaliteli ses ve mikrofonu ile oyun keyfinizi artırır. Dayanıklı ve konforlu tasarımıyla uzun oyun seanslarına dayanıklı. Machenike Türkiye distribütörü Gank.com.tr ile şimdi keşfedin!gank.com.tr
Seni doğuran ana desin ki aslan doğurdum aslan teşekkürler 100 daha verip bunu almak mantıklı geldi![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.