Havit kulaklık tavsiyesi

H2002P'nin bende daha iyi olduğunu duydum ama Fuxi serisi de çok güzel ben kullanıyorum bugün de happy hour indirimine giricekmiş şans verilir.

Fuxi serisi indirime girdi ama ne yapsam bilemedim.

Hocam buna baktım 1499 oluyordu bir sitede ama Havit daha uygun fiyatlı gelmişti.

Son düzenleyen: Moderatör:
Fuxi serisi indirime girdi ama ne yapsam bilemedim.

Hocam buna baktım 1499 oluyordu bir sitede ama Havit daha uygun fiyatlı gelmişti.

Bende h-3 var şu ana kadar sorun yaşamadım. Ama diğer arkadaşlar önermiyorlar bana kalırsa gayet başarılı kulaklık ayrıca konforlu mikrofonu kablosu falan da takıp çıkabiliyor şarjı uzun gidiyor.

Fuxi serisi indirime girdi ama ne yapsam bilemedim

Hocam buna baktım 1499 oluyordu bir sitede ama Havit daha uygun fiyatlı gelmişti

Fuxi serisi tamamıyla kronik ve fiyatını 1 kuruş hak etmeyen bir seri. Ses kaliteleri ucuz BİM kulaklığı ile aynı seviyede. Ayrıca dongle bozulma sorunu var ve mikrofonu da vasat. Kesinlikle alma o seriyi.

"GANKSENİNLE" kodu ile daha ucuza alabilirsin.

Fuxi serisi tamamıyla kronik ve fiyatını 1 kuruş hak etmeyen bir seri. Ses kaliteleri ucuz BİM kulaklığı ile aynı seviyede. Ayrıca dongle bozulma sorunu var ve mikrofonu da vasat. Kesinlikle alma o seriyi.

"GANKSENİNLE" kodu ile daha ucuza alabilirsin.
Seni doğuran ana desin ki aslan doğurdum aslan teşekkürler 100 daha verip bunu almak mantıklı geldi😅

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı