Efendy94 Decapat Katılım 18 Ağustos 2023 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2024 #21 Ucuz bir kulaklığını aldım model ismi aklıma gelmiyor. Ses kalitesi orta-iyi. Mikrofon kalitesi iyi. Malzeme kalitesi rezalet. Buna göre alın.
Ucuz bir kulaklığını aldım model ismi aklıma gelmiyor. Ses kalitesi orta-iyi. Mikrofon kalitesi iyi. Malzeme kalitesi rezalet. Buna göre alın.
kopkeliekmek Hectopat Katılım 10 Haziran 2022 Mesajlar 4.924 Çözümler 31 2 Temmuz 2024 #22 maffay__musty dedi: Markanın ürünleri nasıldır acaba. Klavye almayı düşünüyorum. Havit Gamenote KB488L RGB Gaming Klavye - Siyah 3 Milyon Tuş Ömrü 1.5m Kablo Uzunluğu 19 AnthiGhosting Tuş Düzeni Q Klavye 108 Adet Toplam Tuş 2 Yıl Distribütör Garantili www.havitstore.com.tr Genişletmek için tıkla... 300 daha koy aliexpressten düzgün bir şey al. Bim everst klavyesine benziyor.
maffay__musty dedi: Markanın ürünleri nasıldır acaba. Klavye almayı düşünüyorum. Havit Gamenote KB488L RGB Gaming Klavye - Siyah 3 Milyon Tuş Ömrü 1.5m Kablo Uzunluğu 19 AnthiGhosting Tuş Düzeni Q Klavye 108 Adet Toplam Tuş 2 Yıl Distribütör Garantili www.havitstore.com.tr Genişletmek için tıkla... 300 daha koy aliexpressten düzgün bir şey al. Bim everst klavyesine benziyor.
osasadam Decapat Katılım 18 Nisan 2023 Mesajlar 280 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2024 #23 Havit Gamenote H2040D RGB Gaming Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı 50mm (Yüksek Manyetik) Hoparlör 113 dB ±3dB Hassasiyet 20 Hz - 20 kHz Frekans φ6.0*2.7mm Mikrofon -38 dB ±3dB Mikrofon Hassasiyeti 2 Yıl Distribütör Garantili www.havitstore.com.tr Bu kulaklık nasıl hocam.
Havit Gamenote H2040D RGB Gaming Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı 50mm (Yüksek Manyetik) Hoparlör 113 dB ±3dB Hassasiyet 20 Hz - 20 kHz Frekans φ6.0*2.7mm Mikrofon -38 dB ±3dB Mikrofon Hassasiyeti 2 Yıl Distribütör Garantili www.havitstore.com.tr Bu kulaklık nasıl hocam.
maffay__musty Megapat Katılım 1 Ağustos 2014 Mesajlar 213 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2024 #24 kopkeliekmek dedi: 300 daha koy aliexpressten düzgün bir şey al. Bim everst klavyesine benziyor. Genişletmek için tıkla... Yani kalite olarak Bim deki ürünlerden fazlasıyla iyi olduğunu düşünüyorum. Kolay kolay bozulmasın yeter benim için.
kopkeliekmek dedi: 300 daha koy aliexpressten düzgün bir şey al. Bim everst klavyesine benziyor. Genişletmek için tıkla... Yani kalite olarak Bim deki ürünlerden fazlasıyla iyi olduğunu düşünüyorum. Kolay kolay bozulmasın yeter benim için.
Vedo Megapat Katılım 16 Mayıs 2013 Mesajlar 510 Makaleler 2 Çözümler 3 3 Temmuz 2024 #25 Klasik etiket firması. En azından Rampage falan servisi iyi. Havit Gamenote KB488L RGB Gaming Klavye - Siyah 3 Milyon Tuş Ömrü 1.5m Kablo Uzunluğu 19 AnthiGhosting Tuş Düzeni Q Klavye 108 Adet Toplam Tuş 2 Yıl Distribütör Garantili www.havitstore.com.tr Rampage Kb-r22 Rainbow Backlight Telefon Standlı Oyuncu Klavye - Fiyatı, Yorumları Rampage Kb-r22 Rainbow Backlight Telefon Standlı Oyuncu Klavye yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com İkisi de aynı ürün.
Klasik etiket firması. En azından Rampage falan servisi iyi. Havit Gamenote KB488L RGB Gaming Klavye - Siyah 3 Milyon Tuş Ömrü 1.5m Kablo Uzunluğu 19 AnthiGhosting Tuş Düzeni Q Klavye 108 Adet Toplam Tuş 2 Yıl Distribütör Garantili www.havitstore.com.tr Rampage Kb-r22 Rainbow Backlight Telefon Standlı Oyuncu Klavye - Fiyatı, Yorumları Rampage Kb-r22 Rainbow Backlight Telefon Standlı Oyuncu Klavye yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com İkisi de aynı ürün.
SEMIKAANCAKIR Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 24.258 Makaleler 2 Çözümler 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2024 #26 Vedo dedi: Klasik etiket firması. En azından Rampage falan servisi iyi. Havit Gamenote KB488L RGB Gaming Klavye - Siyah 3 Milyon Tuş Ömrü 1.5m Kablo Uzunluğu 19 AnthiGhosting Tuş Düzeni Q Klavye 108 Adet Toplam Tuş 2 Yıl Distribütör Garantili www.havitstore.com.tr Rampage Kb-r22 Rainbow Backlight Telefon Standlı Oyuncu Klavye - Fiyatı, Yorumları Rampage Kb-r22 Rainbow Backlight Telefon Standlı Oyuncu Klavye yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com İkisi de aynı ürün. Genişletmek için tıkla... Bununda servisi iyi merak etme, kuzenin klavye servise gidince ücret talep etmeden üst modeliyle değiştirdiler.
Vedo dedi: Klasik etiket firması. En azından Rampage falan servisi iyi. Havit Gamenote KB488L RGB Gaming Klavye - Siyah 3 Milyon Tuş Ömrü 1.5m Kablo Uzunluğu 19 AnthiGhosting Tuş Düzeni Q Klavye 108 Adet Toplam Tuş 2 Yıl Distribütör Garantili www.havitstore.com.tr Rampage Kb-r22 Rainbow Backlight Telefon Standlı Oyuncu Klavye - Fiyatı, Yorumları Rampage Kb-r22 Rainbow Backlight Telefon Standlı Oyuncu Klavye yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com İkisi de aynı ürün. Genişletmek için tıkla... Bununda servisi iyi merak etme, kuzenin klavye servise gidince ücret talep etmeden üst modeliyle değiştirdiler.
PARAMORE Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Eylül 2019 Mesajlar 2.683 Makaleler 2 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Eczacı 3 Temmuz 2024 #27 Havit TW970 TWS Gaming Bluetooth Kulaklık - Beyaz Havit TW970 TWS RGB Gaming Bluetooth Kulaklık - Beyaz www.havitstore.com.tr Şunu aldım ama nasıldır sizce, hiç inceleme yok.
Havit TW970 TWS Gaming Bluetooth Kulaklık - Beyaz Havit TW970 TWS RGB Gaming Bluetooth Kulaklık - Beyaz www.havitstore.com.tr Şunu aldım ama nasıldır sizce, hiç inceleme yok.
UlasTamer Femtopat Katılım 3 Temmuz 2024 Mesajlar 9 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2024 #28 kaane dedi: Havit markasının kendi sitesinde tüm ürünlerde geçerli %25 indirim mevcut. Bir YouTuber ile iş birliği yapılmış büyük ihtimalle, affiliate olabilir ancak kullanmak isteyen varsa kullanabilir. Site: Havit Türkiye Resmi Satış Sitesi Kod: "COMBATRY" Genişletmek için tıkla... Mikrofon da denedim fakat kabul etmedi ( PARAMORE dedi: Havit TW970 TWS Gaming Bluetooth Kulaklık - Beyaz Havit TW970 TWS RGB Gaming Bluetooth Kulaklık - Beyaz www.havitstore.com.tr Şunu aldım ama nasıldır sizce, hiç inceleme yok. Genişletmek için tıkla... Artık ilk incelemeyi sen yaparsın reis Dosya Ekleri IMG_0965.png 75 KB · Görüntüleme: 45
kaane dedi: Havit markasının kendi sitesinde tüm ürünlerde geçerli %25 indirim mevcut. Bir YouTuber ile iş birliği yapılmış büyük ihtimalle, affiliate olabilir ancak kullanmak isteyen varsa kullanabilir. Site: Havit Türkiye Resmi Satış Sitesi Kod: "COMBATRY" Genişletmek için tıkla... Mikrofon da denedim fakat kabul etmedi ( PARAMORE dedi: Havit TW970 TWS Gaming Bluetooth Kulaklık - Beyaz Havit TW970 TWS RGB Gaming Bluetooth Kulaklık - Beyaz www.havitstore.com.tr Şunu aldım ama nasıldır sizce, hiç inceleme yok. Genişletmek için tıkla... Artık ilk incelemeyi sen yaparsın reis
FozyMen Hectopat Katılım 2 Haziran 2022 Mesajlar 1.275 Makaleler 2 Çözümler 10 Yer Rüsselsheim Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2024 #29 UlasTamer dedi: Mikrofon da denedim fakat kabul etmedi ( Artık ilk incelemeyi sen yaparsın reis Genişletmek için tıkla... Bendede olmuyor.
UlasTamer dedi: Mikrofon da denedim fakat kabul etmedi ( Artık ilk incelemeyi sen yaparsın reis Genişletmek için tıkla... Bendede olmuyor.
frenzydetka181 Decapat Katılım 23 Mart 2023 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2024 #30 merhaba süresi mi geçti acaba çünkü kodu uygulayamıyorum