300 daha koy aliexpressten düzgün bir şey al. Bim everst klavyesine benziyor.Markanın ürünleri nasıldır acaba. Klavye almayı düşünüyorum.
![]()
Havit Gamenote KB488L RGB Gaming Klavye - Siyah
3 Milyon Tuş Ömrü 1.5m Kablo Uzunluğu 19 AnthiGhosting Tuş Düzeni Q Klavye 108 Adet Toplam Tuş 2 Yıl Distribütör Garantiliwww.havitstore.com.tr
Yani kalite olarak Bim deki ürünlerden fazlasıyla iyi olduğunu düşünüyorum. Kolay kolay bozulmasın yeter benim için.300 daha koy aliexpressten düzgün bir şey al. Bim everst klavyesine benziyor.
Klasik etiket firması. En azından Rampage falan servisi iyi.
![]()
Havit Gamenote KB488L RGB Gaming Klavye - Siyah
3 Milyon Tuş Ömrü 1.5m Kablo Uzunluğu 19 AnthiGhosting Tuş Düzeni Q Klavye 108 Adet Toplam Tuş 2 Yıl Distribütör Garantiliwww.havitstore.com.tr
![]()
Rampage Kb-r22 Rainbow Backlight Telefon Standlı Oyuncu Klavye - Fiyatı, Yorumları
Rampage Kb-r22 Rainbow Backlight Telefon Standlı Oyuncu Klavye yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
İkisi de aynı ürün.
Havit markasının kendi sitesinde tüm ürünlerde geçerli %25 indirim mevcut.
Bir YouTuber ile iş birliği yapılmış büyük ihtimalle, affiliate olabilir ancak kullanmak isteyen varsa kullanabilir.
Site: Havit Türkiye Resmi Satış Sitesi
Kod: "COMBATRY"
Artık ilk incelemeyi sen yaparsın reisŞunu aldım ama nasıldır sizce, hiç inceleme yok.![]()
Havit TW970 TWS Gaming Bluetooth Kulaklık - Beyaz
Havit TW970 TWS RGB Gaming Bluetooth Kulaklık - Beyazwww.havitstore.com.tr
Bendede olmuyor.Mikrofon da denedim fakat kabul etmedi(
Artık ilk incelemeyi sen yaparsın reis![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.