Çözüldü Havit MS1034 driver hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

TuncEREN

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, Havit MS1034 mouse aldım. Renklerini ayarlamak için driver’ı yüklemek istedim, yükledim fakat çalıştıracağım zaman Windows “Bilgisayarı korudu” uyarısı verdi. Çalıştırsam mı, çalıştırmasam mı bilemedim. Çalıştırsam sorun olur mu?

Çözüm
Arkadaşlar merhaba, Havit MS1034 mouse aldım. Renklerini ayarlamak için driver’ı yüklemek istedim, yükledim fakat çalıştıracağım zaman Windows “Bilgisayarı korudu” uyarısı verdi. Çalıştırsam mı, çalıştırmasam mı bilemedim. Çalıştırsam sorun olur mu?
Üretici firmanın kendi websitesinden indirdiysen ya da kutudan çıkan başka bir arabirim ile kurduysan sürücüyü problem olmaz.

1759560859168.png
Üretici firmanın kendi websitesinden indirdiysen ya da kutudan çıkan başka bir arabirim ile kurduysan sürücüyü problem olmaz.

1759560859168.png

Çözüm
Evet tam da oradan indirdim ve o uyarıyı aldım yine de indirsem sorun olmaz değil mi?
Evet, UAC soruyor sana, başka şeyler kurar ederken de sorabilir orjinal olsa da - şimdi "Bir şey olmaz 2" şimdi sinemalarda. Iyi oyunlar yeni farenle.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı