Elektronik Havit MS93RF kablosuz mouse 139TL

  • Konuyu başlatan İmamic
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 414

İmamic

Hectopat
Katılım
5 Şubat 2023
Mesajlar
1.296
Yer
düzce
Çöp bir sensörü var. Belli bir hızın üstünde haraket ettirince okuyamıyor.
 
Malzeme kalitesi aşırı kötü ve buram buram Çin malı plastiği kokuyor bilginiz olsun.
 
Ya 130 tl ye mouse bulmuşsunuz hâla beğenmiyorsunuz. Alın geçin köşede yedekte dursun. 130 tl ye zehirlenme garantili döner yemekten iyidir.
 
Ya 130 tl ye mouse bulmuşsunuz hâla beğenmiyorsunuz. Alın geçin köşede yedekte dursun. 130 tl ye zehirlenme garantili döner yemekten iyidir.
10TL'e alırken bende öyle düşünmüştüm ama normal el hızlarımı bile okuyamadığı oluyor. Yaşlı veya PC ile arası olmayan insanlar için ideal.
 

50-60 TL'ye laptopa mouse olsa yeter mantığı ile almıştık. Normal şekilde Web'de dolandırken falan bir sıkıntısını görmedik. Ancak çok saçma bir olayı var pil belirli bir seviyenin altına inince mouse kendine gelemiyor. Laptop açılıyor ama mouse 2 dakika sonra falan algılamaya başlıyor 1-2 kere denedim bu olayı pilin şarjı ne kadar azsa bu olay oluyor.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı