Daha fazla
Merhaba, bayağıdır Havit happyhour indirimlerinde güzel bir kulaklığın indirime girmesini bekliyorduk ve bugün bu indirime girince aldım:
www.havitstore.com.tr
Stok tükenmesin diye hemen sipariş geçtim, kargo dahil 650TL ödedim, sizce iptal etmeli miyim?
Güzel bir kulaklık mı?
Gün içinde genelde epey kulaklık kullanan biriyim ve genelde; phonk müzik dinlemek için, anime & film izlemek için ve YouTube üzerinden YKS hazırlanırken takıyorum, günde 6-7 saat kullanırım kulaklığı.
Şu anda kullandığım bu:
www.epey.com
Açıkça bu tip kulak içi kulaklıklardan hiç anlamam ama ben bile şu an kullandığımın çok iyi olmadığını anlayabiliyorum, gene idare ediyor ama happyhour indirimlerini görünce güzel bir şey düşerse almak için bekliyordum.
Kısacası almakla doğru kararımı verdim?
Bir de ödemeyi İyzico ile öde kısmından Papara ile yaptım ve ödeme yapmadan önce ilk ödemede 500TL'ye kadar cashback kampanyasına katıldım ama cashback gelmedi ve kampanya kayboldu.
Katıldığım kampanyalar kısmına bakınca bir şey görünmüyor, aynı şekilde kaznadıklarım kısmına bakınca da bir şey görünmüyor.
Kampanyayı bayağıdır biliyorum ama ilk kez kendim kullandım, böyle olması normal mi?
@XPlasma @GucukBey @KİNGSEMİH @Denizius124 @The Notorious
@FehmiDogru.js
Havit TW915E ENC TWS Bluetooth 5.2 Kulaklık - 4 Mikrofonlu, Çift Cihaz Desteği
10mm Dinamik Diyafram IPX5 Sertifikası 8 Saat Tek Kullanım Süresi Çift Telefon ve Cihaz Desteği Bluetooth v5.2 2 Yıl Distribütör Garantili
Güzel bir kulaklık mı?
Gün içinde genelde epey kulaklık kullanan biriyim ve genelde; phonk müzik dinlemek için, anime & film izlemek için ve YouTube üzerinden YKS hazırlanırken takıyorum, günde 6-7 saat kullanırım kulaklığı.
Şu anda kullandığım bu:
Torima K55 Tam Kablosuz Kulaklık
Torima K55 Tam Kablosuz Kulaklık detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Kısacası almakla doğru kararımı verdim?
Bir de ödemeyi İyzico ile öde kısmından Papara ile yaptım ve ödeme yapmadan önce ilk ödemede 500TL'ye kadar cashback kampanyasına katıldım ama cashback gelmedi ve kampanya kayboldu.
Katıldığım kampanyalar kısmına bakınca bir şey görünmüyor, aynı şekilde kaznadıklarım kısmına bakınca da bir şey görünmüyor.
Kampanyayı bayağıdır biliyorum ama ilk kez kendim kullandım, böyle olması normal mi?
@XPlasma @GucukBey @KİNGSEMİH @Denizius124 @The Notorious
@FehmiDogru.js
Son düzenleme: