İnceleme Havitgamenote H2002p RGB 7.1 uzun kullanım

Merhaba arkadaşlar.

3 Haziran 2023 tarihinde Trendyol'dan almış olduğum Havit Gamenote H2002p RGB 7.1 kulaklığın uzun kullanımda test ettim şimdi size eksiklerini ve artılarını paylaşacağım.

Artıları:
1. fiyatı gerçekten iyi kötü kulaklık kullanan arkadaşlar bu kulaklığa geçince güzel keyif alacaklardır.

2. Tüm ekolayzerı seviyelerini en yüksek seviyeye çekince sesi aşırı artıyor ve film izlerken hoparlör olarak kullanılabiliyor.

3. mikrofon kalitesi diğer forumlarda dedikleri gibi çok güzel.

4. malzeme kalitesi çok iyi.

Eksikleri:
1. alan arkadaşların çok dikkat etmesi gereken şey kulaklık aşırı derecede kafayı sıkıyor o kadar sıkıyor ki bir zamandan sonra aşırı terleme oluyor ve saçlarınız dökülmeye başlıyor.

2. yazılımında aşırı derecede problem var arkadaşlar bilseydim hiç indirmezdim kulaklığın ses ayarları ciddi anlamda bozuluyor 7.1 için indirmiştim indirmez olaydım arka planda tutunca işlemci kullanımını aşırı derecede arttırıyor yazılımı bir tek bendemi böyle bilmiyorum kullanan diğer arkadaşlar belirtebilir.

3. 7.1 performansı gerçekten iyi ama faydalanamıyorsunuz. Kulaklıkla CS2 oynadım bayağı bir süre boyunca arkadaşlar kulaklık silah seslerini aşırı derecede fazla verirken ayak seslerini neredeyse hiç vermiyor eko ayarları yapmanız gerekiyor yapsanız bile bu sefer ses çok arttıgı için silah sesleride artıyor bu da oyun oynarken başınızı ağrıtıyor.

4. arkadaşlar kablosu örgülü olduğuna bakmayın kablosu kendi kendine düğüm oluyor herhalde üretim hatası yüzünden beni çok fazla rahatsız etmedi ama can sıkıyor ileride bu yüzden kabloda temassızlık yaşanabilir. Bu sorunuda başka bir yerde görmedim sadece benim aldığım kulaklıkta bu hata olabilir.

Oyun performansı 5/10
Rahatlık 2/10
Ses kalitesi 5/10
Mikrofon kalitesi 8/10

Alacak arkadaşlara kesinlikle tavsiye etmiyorum bu bir marka karalama değildir arkadaşlar 8 aydır kullanıyorum ama kulaklık aşırı derecede kafamı sıkıyor bu sebeple yeni bir kulaklık alacağım.

Son düzenleme:
Bu fiyat bandındaki kulaklıklar üç aşşağı beş yukarı aynı zaten hep söylüyorum, yani bu tür kulaklık alırken elinize geçecek şeyi bilmeniz gerekiyor zaten onu göze alarak almalısınız. Gamepower gibi markalar önermemek için bu ürünü öneriyorlar ama farketmez. Ne kadar ekmek o kadar köfte.Hep söylüyorum paranızı biriktirin bir kere alın tam alın. Misal neden Razerin Sonynin ne bileyim Hyper X in 500 600 liraya kulaklık modelleri yok ? Çünkü o fiyat bandına ürün çıkarırlarsa kalitesiz olacağını onlarda biliyor. İllaki birşeylerden kısmak zorundasın.
İncelemeniz için teşekkürler.

Çok kötü bir inceleme.
Ekolayzer ayarlarıyla alakalı ya bu forumda ya da Reddit üzerinde paylaşılmıştı.
Yazılım konusunda da ekolayzer için dediklerim geçerli.
Rahatlık konusunda gözlük veya kepek/egzama gibi bir sorununuz varsa kulaklığın rahat olmaması gayet normal.
Örgü kablonun amacı içerideki kablonun zarar görmesini önlemesidir.
Dümdüz karalama incelemesi yapmışsınız.

H2002P'yi bu kadar gömmek için gpx 2'den falan geçmek lazım.

Ben ürünü gömmedim, konu sahibi için dediyseniz orasını bilemem. Benim tek söylediğim ahım şahım bir kulaklık diyemeyiz kendi fiyat bandında. Fakat dediğim gibi Gamepower Jamesdonkey yerine her türlü tercih edilebilir bir kulaklık. Arkadaşta beklentisini fazla yüksek tutmuş sanırsam.

Hocam sizin nezdinizde arkadaşa söylemiştim aslında. Size söylediğimi sandıysanız affola.

Merhaba cevabınız için teşekkürler.
Örgü kablonun ne işe yaradığını biliyorum dostum ancak aşırı derecede sert bir düğüm oluyor ve örgü yapısı bozuluyor bunun fotoğraflarını yolladım bakabilirsiniz.

Son düzenleme:
Hocam onu bizahmet çözün ve kulaklığı düz koyun her seferinde. Sizden kaynaklı bir şey bu bence.

Arkadaşla ilgisi yok. Ben birden fazla kişide gördüğümü hatırlıyorum bu kablo düğümlenme işini. Kullanıma etki etmeyen ama alanların karşılaşabileceği bir durum.

Hocam ben aldım yalnız mikrofon gıcırdamaya başladı sizde de öyle mi garantiye gönderim mi sizce mikrofon çalışıyor ama gicirdiyor oynatırken.

ben kulaklığı kullandığım sürede böyle bir problemle karşılaşmadım şuandada kulaklığı kullanmıyorum bu incelemeyi siteye attıktan sonra logitech g pro x 7.1 kullanmaya başladım.
servise göndermenizi tavsiye ederim benim havit markasının servisiyle alakalı deneyimim yok başka bir arkadaştan tavsiye alabilirsiniz iyi günler.

Hocam onu bizahmet çözün ve kulaklığı düz koyun her seferinde. sizden kaynaklı bir şey bu bence.
ne yaparsan yap dostum o kablo kendi kendine düğüm oluyor.
kulaklığı 10 gün kullanmasan bile örgü kablodaki dikim hatasından dolayı aşırı derecede birbirine giriyor ve sertleşiyor sonrasında yırtılmalar meyadana geliyor bunun kullanmayla alakası yok.
kulaklığı kullandığım zamanlarda çözümünü deli gibi aradım ama kalıcı bir çözüm bulamadım
geçici çözüm ise kulaklığın kablosundan tutup germek ama günün sonunda tekrardan kendi kendine düğüm oluyordu.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…