Havlayan köpek nereye şikayet edilir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

wpx9322

Yoctopat
Merhaba. Yan sitenin bahçesine 20 gün önce bir köpek getirilip bağlandı ve köpek o günden beri gece gündüz demeden havlıyor. Özellikle geceleri çok havlıyor, aralıksız yarım saat kadar aynı tempoda havladığına şahit oldum. Ayrıca, çevredeki diğer köpekleri de tetikleyip onları da havlattırıyor ve mahalleyi barınağa çeviriyor. Tam karşımda olduğu için durumu net olarak görebiliyorum; sahibi köpekle ilgilenmiyor, sadece arada bir balkondan ona bakıyor veya yemeğini falan veriyor. Manyak bir hayvanı kafasına göre getirip önümüze koydu, işkence çekiyoruz resmen. İlk günler görmezden geldim, belki yeni yerine alışamıyor dedim ama 20 gün geçmesine rağmen bir şey değişmedi. Adamla muhatap olsam garanti kötü sonuçlanır çünkü duyarsız biri olduğu belli. Bu yüzden bir yerlere şikayet etmeye karar verdim. Neyi nasıl yapacağım konusunda bilgilendirirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok sıkıntılı bir durum hocam hem hukuki yönden olsun hem belediye'ye şikayet olsun bu konularda çok zor sonuç alırsınız, adam diyecek benim köpeğim bakıyorum havlıyor ne yapayım der, benim size önerim adamla konuşun ya evinde baksın ya da başkasına versin diğer türlü çok uzun bir süreç dava falan.

Türkiye gibi bir ülkede hiçbir sonuç alacağını sanmam. Olurda şikayetin sonucu gelen olursa da forum kuralları gereği söyleyemediğim kelimeleri hak eden bir takım düşünme ve empatiden yoksun insan köpekten daha ağır havlayarak onlara karşı çıkacaktır.

Kardeşim köpek bu ya havlar. Kapat pencerelerini aç klimanı ne ses kalır ne seda.
Hocam Haydi Polis bu ülkenin Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından oluşturulmuş bir departman olup tamamı T.C. Devleti polis memurlarından oluşmakta. Bu sebeple ne şerefsiz deme lüksüne sahipsiniz ne de "belediyeci" gibi var olmayan kelimeler türeterek aşağılamaya.
Ayrıca öncelikli görevleri hayvanları toplamak değil sözde "sahip"lerine gerekli görüldüğü takdirde idari işlem başlatmaktır. Önce etrafınızda olan bitenleri öğrenebilin diye link de bıraktım EGM sitesinden okuyabilirsiniz görevlerini. İyi forumlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı