Gördüğüm kadarıyla sitede oturmuyorsunuz. Eğer köpek sizi gerçekten rahatsız ediyorsa zabıtaya danıştıktan sonra bir sonuç çıkmaz ise dava açabilirsiniz tabii bunların ilk başında konuşmayı deneyin.
@triggerr Site değil hocam. Müstakil bir evimiz var, yan bahçede bu köpek besleniyor. Uykudan bile uyandıracak şiddette bir ses çıkarıyor. Birkaç dakika da değil, minimum 10 dakika havlıyor.
@ForzaX Ben evden çalışıyorum. Tüm eşyalarım bir odada hocam, başka odada çalışmak gibi bir şey yapamam. Sabahları çalışırken rahat yok, akşamları uyurken.
Dava, şikayet falan geç o işleri hiçbir sonuca varamazsın ayrıca adamın bahçesine izinsiz girersen başına geleceklerden sen sorumlusun burada klavye ile yazması basit. Yapacağınız tek şey adamla düzgün dille konuşun olmuyorsa da her riski göze alarak köpeği sal gitsin.
Zamanında beni de şikayet etmişler apartmanın bahçesinde kangal köpeği için üretim çiftliği tarzı mekan kurmuştum en son tatlı dille konuşana kadar kaldırmadım köpekleri. Baştan sert yapmamayı dene. Yasal yollarla çok imza toplaman lazım o köpeği oradan belediyenin alması için.