Havlayan köpek şikayeti

Gördüğüm kadarıyla sitede oturmuyorsunuz. Eğer köpek sizi gerçekten rahatsız ediyorsa zabıtaya danıştıktan sonra bir sonuç çıkmaz ise dava açabilirsiniz tabii bunların ilk başında konuşmayı deneyin.

@triggerr Site değil hocam. Müstakil bir evimiz var, yan bahçede bu köpek besleniyor. Uykudan bile uyandıracak şiddette bir ses çıkarıyor. Birkaç dakika da değil, minimum 10 dakika havlıyor.

Belki kalıcı çözüm değil ama geçici olarak köpeğe en uzak odada yatabilirsiniz. Tüm evde mi yankılanıyor sesi?

@ForzaX Bu tip bilinçsiz kişilerin elinde olmaktansa köpeğin özgür olması daha iyi. Küçüçük bir yere kapatmışlar ve çıkmak için sürekli havlıyor.
Doğru diyorsun da oraya alışmış bir köpek serbest ve tanımadığı sokaklarda nasıl yaşayacak? Nasıl beslenerek? Arabalardan kaçabilecek mi?

Öyle saçma şey mi olur? Benim de köpeğim çalınmıştı, ne demek olduğunu iyi biliyorum. O adam empati yapamıyorsa biz de onun gibi mi yapalım yani?

Bana ne adamın köpeğinden ileri giderse çeker vururum. Götürsün başka yere koysun köpeğini milletin çocuğu yaşlısı hastası var.

@zerolife,

Dava, şikayet falan geç o işleri hiçbir sonuca varamazsın ayrıca adamın bahçesine izinsiz girersen başına geleceklerden sen sorumlusun burada klavye ile yazması basit. Yapacağınız tek şey adamla düzgün dille konuşun olmuyorsa da her riski göze alarak köpeği sal gitsin.

Zamanında beni de şikayet etmişler apartmanın bahçesinde kangal köpeği için üretim çiftliği tarzı mekan kurmuştum en son tatlı dille konuşana kadar kaldırmadım köpekleri. Baştan sert yapmamayı dene. Yasal yollarla çok imza toplaman lazım o köpeği oradan belediyenin alması için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı