Havucum uygulaması güvenli mi?

Arda525

Centipat
Daha fazla  
Havucum uygulamasında iyice havuç toplayıp para çekmeye çalıştım. Fakat para alma yerinde T.C. İstedi. Kullanım koşulları ve gizlilik politikasını okudum ve bu bilgileri kimseyle paylaşmadıklarını söylüyorlar. Ama ben yine de güvenemedim. Bu uygulama gerçekten güvenli mi?

Havucum uygulamasında iyice havuç toplayıp para çekmeye çalıştım. Fakat para alma yerinde T.C. İstedi. Kullanım koşulları ve gizlilik politikasını okudum ve bu bilgileri kimseyle paylaşmadıklarını söylüyorlar. Ama ben yine de güvenemedim. Bu uygulama gerçekten güvenli mi?

Güvenilir olduğunu sanmam fakat T.C. o kadar değerli değil. 5-10 TL ile bulabilirsiniz.

Kolay para yoktur.

Bedava peynir fare kapanında vardır sözü daha iyi olurdu hocam

Tavsiye etmem hocam o kadar para lazımsa böyle işler yerine çalışmanızı veya başka işlere yönelmenizi tavsiye ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı