SAYGl Femtopat Katılım 15 Ağustos 2024 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2024 #1 Prize takıyorum ışığı yanıyor ama ısı gelmiyor. 30 dk bekleyip tekrar denedim gene olmadı. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Kasım 2024
emre41xw Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 384 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: Msi A320M-A PRO İşlemci: AMD ryzen 5 3600 Ekran kartı: Gigabyte GEFORCE RTX3060 REV1.2 12GB Kasa: Li Anli Lancool 205 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Kasım 2024 #2 Hocam eğer elektrikten anlıyorsanız, havyayı açın ucuna giden kabloları, bakırı falan bir kontrol etmenizi öneririm. Dikkatli olun. Artı 3 Eksi
Hocam eğer elektrikten anlıyorsanız, havyayı açın ucuna giden kabloları, bakırı falan bir kontrol etmenizi öneririm. Dikkatli olun.
5 564803 Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 1.262 Çözümler 4 19 Kasım 2024 #3 emre41xw dedi: Hocam eğer elektrikten anlıyorsanız, havyayı açın ucuna giden kabloları, bakırı falan bir kontrol etmenizi öneririm. Dikkatli olun. Genişletmek için tıkla... Eğer havya'nızın bir garantisi varsa bu dostumuzun dediğini yaptıktan sonra öyle bir garantinin artık olmayacağını hatırlatmak isterim. Artı 0 Eksi
emre41xw dedi: Hocam eğer elektrikten anlıyorsanız, havyayı açın ucuna giden kabloları, bakırı falan bir kontrol etmenizi öneririm. Dikkatli olun. Genişletmek için tıkla... Eğer havya'nızın bir garantisi varsa bu dostumuzun dediğini yaptıktan sonra öyle bir garantinin artık olmayacağını hatırlatmak isterim.
KS KS SAYGl Femtopat Katılım 15 Ağustos 2024 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2024 #4 564803 dedi: Eğer havya'nızın bir garantisi varsa bu dostumuzun dediğini yaptıktan sonra öyle bir garantinin artık olmayacağını hatırlatmak isterim. Genişletmek için tıkla... 2ay oldu daha ilk kez çalıştırdım demir kısmının ortası maviye döndü bir tık Sizce de garantiye verim değil mi? Artı 0 Eksi
564803 dedi: Eğer havya'nızın bir garantisi varsa bu dostumuzun dediğini yaptıktan sonra öyle bir garantinin artık olmayacağını hatırlatmak isterim. Genişletmek için tıkla... 2ay oldu daha ilk kez çalıştırdım demir kısmının ortası maviye döndü bir tık Sizce de garantiye verim değil mi?
5 564803 Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 1.262 Çözümler 4 19 Kasım 2024 #5 SAYGl dedi: 2ay oldu daha ilk kez çalıştırdım demir kısmının ortası maviye döndü bir tık Sizce de garantiye verim değil mi? Genişletmek için tıkla... Hocam, havya ısınıyor ki maviye dönecek değil mi? Herkesin öyle. Bir lehim telini değdirerek ısınıp ısınmadığını kontrol edebilirsiniz. Artı 0 Eksi
SAYGl dedi: 2ay oldu daha ilk kez çalıştırdım demir kısmının ortası maviye döndü bir tık Sizce de garantiye verim değil mi? Genişletmek için tıkla... Hocam, havya ısınıyor ki maviye dönecek değil mi? Herkesin öyle. Bir lehim telini değdirerek ısınıp ısınmadığını kontrol edebilirsiniz.
KS KS SAYGl Femtopat Katılım 15 Ağustos 2024 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2024 #6 564803 dedi: Hocam, havya ısınıyor ki maviye dönecek değil mi? Herkesin öyle. Bir lehim telini değdirerek ısınıp ısınmadığını kontrol edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yok kankam maviye döndüğünden değil prize takılıydı ilk lehimlerimi yaptım sonra bir anda soğudu şimdi ısı veremiyor. Artı 0 Eksi
564803 dedi: Hocam, havya ısınıyor ki maviye dönecek değil mi? Herkesin öyle. Bir lehim telini değdirerek ısınıp ısınmadığını kontrol edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yok kankam maviye döndüğünden değil prize takılıydı ilk lehimlerimi yaptım sonra bir anda soğudu şimdi ısı veremiyor.
5 564803 Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 1.262 Çözümler 4 19 Kasım 2024 #7 SAYGl dedi: Yok kankam maviye döndüğünden değil prize takılıydı ilk lehimlerimi yaptım sonra bir anda soğudu şimdi ısı veremiyor. Genişletmek için tıkla... Prizde enerjinin olduğuna emin misiniz? Artı 0 Eksi
SAYGl dedi: Yok kankam maviye döndüğünden değil prize takılıydı ilk lehimlerimi yaptım sonra bir anda soğudu şimdi ısı veremiyor. Genişletmek için tıkla... Prizde enerjinin olduğuna emin misiniz?
KS KS SAYGl Femtopat Katılım 15 Ağustos 2024 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2024 #8 564803 dedi: Prizde enerjinin olduğuna emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Kontrol kalemi ışık vermiyor ama bütün prizlerde böyle sanırım evdeki uzatma kablosuyla alakalı. Çünkü şarj aleti şarj ediyor. Artı 0 Eksi
564803 dedi: Prizde enerjinin olduğuna emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Kontrol kalemi ışık vermiyor ama bütün prizlerde böyle sanırım evdeki uzatma kablosuyla alakalı. Çünkü şarj aleti şarj ediyor.
5 564803 Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 1.262 Çözümler 4 19 Kasım 2024 #9 SAYGl dedi: Kontrol kalemi ışık vermiyor ama bütün prizlerde böyle sanırım evdeki uzatma kablosuyla alakalı. Çünkü şarj aleti şarj ediyor. Genişletmek için tıkla... Kardeşim kontrol kalemini prizin iki deliğine de sokar mısın, sonucu bana söyler misin? Işık vermiyor ne demek? Artı 0 Eksi
SAYGl dedi: Kontrol kalemi ışık vermiyor ama bütün prizlerde böyle sanırım evdeki uzatma kablosuyla alakalı. Çünkü şarj aleti şarj ediyor. Genişletmek için tıkla... Kardeşim kontrol kalemini prizin iki deliğine de sokar mısın, sonucu bana söyler misin? Işık vermiyor ne demek?
KS KS SAYGl Femtopat Katılım 15 Ağustos 2024 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2024 #10 564803 dedi: Kardeşim kontrol kalemini prizin iki deliğine de sokar mısın, sonucu bana söyler misin? Işık vermiyor ne demek? Genişletmek için tıkla... Babamla evdeki bütün prizleri denedik 1'inde bile ışık yok. Artı 0 Eksi
564803 dedi: Kardeşim kontrol kalemini prizin iki deliğine de sokar mısın, sonucu bana söyler misin? Işık vermiyor ne demek? Genişletmek için tıkla... Babamla evdeki bütün prizleri denedik 1'inde bile ışık yok.