Eğer havya'nızın bir garantisi varsa bu dostumuzun dediğini yaptıktan sonra öyle bir garantinin artık olmayacağını hatırlatmak isterim.Hocam eğer elektrikten anlıyorsanız, havyayı açın ucuna giden kabloları, bakırı falan bir kontrol etmenizi öneririm. Dikkatli olun.
Eğer havya'nızın bir garantisi varsa bu dostumuzun dediğini yaptıktan sonra öyle bir garantinin artık olmayacağını hatırlatmak isterim.
Hocam, havya ısınıyor ki maviye dönecek değil mi? Herkesin öyle. Bir lehim telini değdirerek ısınıp ısınmadığını kontrol edebilirsiniz.2ay oldu daha ilk kez çalıştırdım demir kısmının ortası maviye döndü bir tık
Sizce de garantiye verim değil mi?
Hocam, havya ısınıyor ki maviye dönecek değil mi? Herkesin öyle. Bir lehim telini değdirerek ısınıp ısınmadığını kontrol edebilirsiniz.
Prizde enerjinin olduğuna emin misiniz?Yok kankam maviye döndüğünden değil prize takılıydı ilk lehimlerimi yaptım sonra bir anda soğudu şimdi ısı veremiyor.
Prizde enerjinin olduğuna emin misiniz?![]()
Kardeşim kontrol kalemini prizin iki deliğine de sokar mısın, sonucu bana söyler misin? Işık vermiyor ne demek?Kontrol kalemi ışık vermiyor ama bütün prizlerde böyle sanırım evdeki uzatma kablosuyla alakalı.
Çünkü şarj aleti şarj ediyor.
Kardeşim kontrol kalemini prizin iki deliğine de sokar mısın, sonucu bana söyler misin? Işık vermiyor ne demek?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.