CeliI
Kilopat
Evde kullanım için ufak tefek tamir tadilat için havya arıyorum. Daha önce basit bir şey kullanıyordum eritmiyordu beni delirtiyordu orta segment segment önerir misiniz? Bütçe 300-500.
Bunları buldum
ty.gl
ty.gl
ty.gl
ty.gl
Bunları buldum
SolinpaTech 60w Sıcaklık Ayarlı Kalem Havya Stand Lehim Bant Lehim Pastası Seti - Fiyatı, Yorumları
SolinpaTech 60w Sıcaklık Ayarlı Kalem Havya Stand Lehim Bant Lehim Pastası Seti yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
SolinpaTech 80w Dijital Lcd Ekranlı Isı Ayarlı Kalem Havya Profesyonel Kullanım Lehim Makinası - Fiyatı, Yorumları
SolinpaTech 80w Dijital Lcd Ekranlı Isı Ayarlı Kalem Havya Profesyonel Kullanım Lehim Makinası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
SolinpaTech Original 60w Sıcaklık Ayarlanabilir Seramik Rezistörlü Havya Lehim Makinesi - Fiyatı, Yorumları
SolinpaTech Original 60w Sıcaklık Ayarlanabilir Seramik Rezistörlü Havya Lehim Makinesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
YDGR Profesyonel Lehim Makinesi Kalem Havya Lehim Teli Pastası - Fiyatı, Yorumları
YDGR Profesyonel Lehim Makinesi Kalem Havya Lehim Teli Pastası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Son düzenleyen: Moderatör: