Hawk Chair fab serisi vs xDrive Anka

margin3

Megapat
Yer
Türkiye
Merhaba arkadaşlar, başlıkta da belirttiğim gibi bu iki koltuk arasında kaldım. İkisi hakkında da olumlu veya olumsuz çok şey okudum o yüzden kararsız kaldım şu an fileli ofis koltuğu kullanıyorum ancak uzun yıllar sonrası iyice kötüleşti her yerimde ağrı yapmaya başladı dolayısiyla uzun süre oturduğum zaman belimde vs. ağrı yapmayan bir koltuk arıyorum bütçem 7000 - 8000 TL civarıdır kumaş ve ayarlanabilir sırt desteği olması önemlidir, bu ikisi dısında önerdiğiniz daha iyi koltuk var ise önerilere de açığım iyi sosyaller.

xDrive Anka Kumaş

Hawk Chair Fab

Forumda gezinirken bu konuya denk geldim bu koltuk çok iyi duruyor önerir misiniz?

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar, başlıkta da belirttiğim gibi bu iki koltuk arasında kaldım. İkisi hakkında da olumlu veya olumsuz çok şey okudum o yüzden kararsız kaldım şu an fileli ofis koltuğu kullanıyorum ancak uzun yıllar sonrası iyice kötüleşti her yerimde ağrı yapmaya başladı dolayısiyla uzun süre oturduğum zaman belimde vs. ağrı yapmayan bir koltuk arıyorum bütçem 7000 - 8000 TL civarıdır kumaş ve ayarlanabilir sırt desteği olması önemlidir, bu ikisi dısında önerdiğiniz daha iyi koltuk var ise önerilere de açığım iyi sosyaller.

xDrive Anka Kumaş

Hawk Chair Fab

Hawk kullanıyorum ve şahsen Hawk tercih ederdim.

Ne kadar süredir kullanıyorsunuz? Beğenmediğiniz yani var mı ve günde kaç saat oturuyorsunuz acaba?

Herhalde 1 seneden fazla oldu. Günümün çoğunluğunu geçiriyorum en azından dışarı çıkmadığım zaman işten geldiğimde oturuyorum. Gayet rahat herhangi bir sorunu yok. Benim koltuğumda sorun çıkmıştı ve direkt garanti yenisini yolladı.

Hawk alma bence bel destegi araya kaciyor. Belimi ağrıtıyor gene ilk aldigimda cok rahatti simdi hiç oyle degil.

Hawk alma bence bel destegi araya kaciyor. Belimi ağrıtıyor gene ilk aldigimda cok rahatti simdi hiç oyle degil.
Teşekkürler hocam cevap verdiğiniz için Hawk Future veya Fab almayı düşünüyordum xDrive'a yöneleceğim sanırım. Peki sadece bek desteği araya kaçtığı için mi ağrıtıyor başka bir ağrınız var mı ilk günlere kıyasla?

Teşekkürler hocam cevap verdiğiniz için Hawk Future veya fab almayı düşünüyordum XDrive'a yöneleceğim sanırım. Peki sadece bek desteği araya kaçtığı için mi ağrıtıyor başka bir ağrınız var mı ilk günlere kıyasla?

Genel anlamda bir rahatsızlık var. xDrive alırken de arası boş olanları tercih etme muhtemelen aynısı olur.

Genel anlamda bir rahatsızlık var. xDrive alırken de arası boş olanları tercih etme muhtemelen aynısı olur.

Anladım hocam yorumlarınız için teşekkürler şu an xDrive hira düşünüyorum yüksek ihtimal onu alacağım. Hocam belki bu video araya kaçma sorununuzu çözebilir forumda görmüştüm denemediyseniz denemekte fayda var.

Anladım hocam yorumlarınız için teşekkürler şu an xDrive hira düşünüyorum yüksek ihtimal onu alacağım. Hocam belki bu video araya kaçma sorununuzu çözebilir forumda görmüştüm denemediyseniz denemekte fayda var.

Yok onları çok denedim hatta toplu iğne ile sabitledim. Belli bir süreden sonra kaçıyor lastik esniyor. Zaten sünger eziliyor zamanla belini ağrıtıyor. Sana tavsiyem oyuncu koltuğu değil de IKEA'dan kaliteli ofis sandalyesi alman olur. Oyuncu koltukları rahat gibi gözüküyor ama öyle değil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı