Hawk Fab 4 Yan Mekanizma Montajı

son anda necip

Hectopat
Katılım
12 Temmuz 2018
Mesajlar
57
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba dostlar.

Hawk Fab V4 oyuncu koltuğu aldım. Koltuğu monte ediyorum. Montaj sırasında yan mekanizmayı sabitlemek için bir vida ve bir rondela göndermişler. Pul da deniyor sanırım. Bu parçayı vidanın başı ile yan mekanizma arasına fotoğraftaki gibi mi koyacağım? Yoksa vidanın diğer tarafıyla yan mekanizma arasında mı kalacak?

Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.

Daha önce hawk montajı yapmadıysanız ama montajdan anlıyorsanız da yorum bırakabilirsiniz. Acayip yoruldum vidaları denk getirmek çok yorucu. Eğer doğruysa montaja devam edeceğim.
 

Dosya Ekleri

  • IMG_8970.jpeg
    IMG_8970.jpeg
    155,5 KB · Görüntüleme: 55
Son düzenleme:
Bu yan mekanizma kurmaya çalışırken beni de bayağı bir yormuştu çok zor denk geliyordu vida yerleri. Şimdi tam hatırlamıyorum ama video izleyebilirsin, ben de eve gittiğimde bir bakıp yorum bırakırım başka birisi cevap yazmamış olursa henüz.

Edit: Ben yaklaşık 3 ay kadar önce aldım ama röndela geldiğini hiç hatırlamıyorum yanında.
 
Kurulum videosunda da talimatlarda da göremedim rondelayı. O sebeple ne şekilde takacağımdan emin olamadım. 2. kez hawk marka koltuk kuruyorum o yüzden şaştım kaldım. İlk gönderdiklerinde yoktu.

Edit: Fotoğrafta gösterdiğim şekilde kurulumu yaptım. İnternetten baktığım her yer bu rondela denen şeyin vidanın başının altına geleceğini yazıyor. Amaç yüzey alanını arttırıp daha az gevşemesini sağlamakmış.

İlk aldığımda koltuğun yan mekanizmasını ara ara sıkmam gerekmişti gevşediği için. Sanırım bu sorun sebebiyle yeni ekledikleri bir parça olmuş.

Teknik servise veya müşteri hizmetlerine mesai saatleri olmadığı için ulaşamadım. Ulaşırsam güncelleme yaparım.

Eğer yanlış yaptıysam lütfen düzeltebilmem için mesaj atın.

Son Güncelleme: Fotoğrafta gönderdiğim şekilde monte ediliyor. Hawk servis yanıtıdır.
 

Dosya Ekleri

  • IMG_9029.jpeg
    IMG_9029.jpeg
    174,9 KB · Görüntüleme: 36
Son düzenleme:

Geri
Yukarı