Hawk Fab alınır mı?

Arkadaşlar oyuncu koltuğu almayı düşünüyorum ama malüm piyasada çok fazla marka var ve çok fazla ürün var indirimde iken Hawk Fab serisinden almayı düşünüyorum. Hawk kullanan var mı veya verdiğim paraya değer mi sizce?

Fab 4 kullanıyorum, rahat ve güzel bir koltuk, fakat bel yastığı sabitlenmiyor ve aşağıya kayıyor, bu da biraz sinir bozucu.

Kullanıyorum tavsiye etmem kalite ve sağlam ama rahat değil. Mağazada denemeden sipariş etmiştim açıkçası biraz pişman oldum. Bundan daha ucuz daha kötü dedikleri Xprime bir tane kotluk vardı "king" modeliydi galiba onu denemiştim. O çok daha rahattı mesela ama çok fazla kişi kalitesiz olacağını söylediği için onu almayıp hawk fab v4 almıştım.

Fab 4 kullanıyorum, rahat ve güzel bir koltuk, fakat bel yastığı sabitlenmiyor ve aşağıya kayıyor, bu da biraz sinir bozucu.

Bel yastığını sabitlemek istiyorsan tutan kayışları koltuğun dış taraflarına doğru çek, yastığı tuttuğu gözleri ayrıca sağa ve sola da çekeceği için yastık sabitleniyor ve kaymıyor.

xDrive koltuk markasından bahsettiniz her halde X derken.

Xprime'mış bahsettiğim şimdi bakınca hatırladım. Xdrive için gene güzel şey diyorlardı da herkes xprime'ı gömüyordu o yüzden xprime almamıştım.
Şimdi ben de xprime knight pro gördüm ama inrernette adamlar hakkında hic review bulamadim

Şimdi ben de xprime knight pro gördüm ama inrernette adamlar hakkında hic review bulamadim
Hawk olan xprime denediğim modele göre daha kaliteli hissettiriyor ama rahat değil işte sert o denediğim suni deriydi onun da etkisi olabilri diye düşünüyorum fab olan kumaş.

Hocam şöyle indirimle vs 5,700 civarına vs düşüyor ve o fiyatlara dediğiniz gibi XPrime var sanırım XPrime da bana biraz bu XDrive'ın yan markası gibi vs geliyor ya da ne bileyim böyle onun biraz daha düşük bir versiyonuymuş gibi geliyor marka olarak tasarım olarak vs de genelde Hawk ne bileyim daha mantıklı geliyor ama dediğiniz gibi yorumları okudukca birçok kısım memnunken birçok kısım bir şeyler söylüyorum ve kesin emin olamıyorum.

Benim yaptığımı yapma mümkünse git dene. Bak aldığıma pişman değilim ama bu rahatsızlığına bir çözüm bulmam lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…