Arkadaşlar oyuncu koltuğu almayı düşünüyorum ama malüm piyasada çok fazla marka var ve çok fazla ürün var indirimde iken Hawk Fab serisinden almayı düşünüyorum. Hawk kullanan var mı veya verdiğim paraya değer mi sizce?
Benim yaptığımı yapma mümkünse git dene. Bak aldığıma pişman değilim ama bu rahatsızlığına bir çözüm bulmam lazım.
Başka bir konuda arkadaş o da çok rahat değil diyor. Yastıklar rahatsız zaten özellikle. Sırtımdaki ve boyun yerindeki. En temel sorun onlar, arkadaş da yastôkları fırlattım yazmış.Söyleki bursada oturuyorum ve sanırım burada herhangi bir mağzaları yok sanırım ve bilmiyorum işte kafam çok karışık oldugu için şu anlık tam emin değilim ama Hawk almaya daha yakınım gibi biraz daha para bulabilirsem farklı bir serisini düşünürüm belki fature miydi neydi o vs ama emin olamıyorum.
Başka bir konuda arkadaş o da çok rahat değil diyor. Yastıklar rahatsız zaten özellikle. Sırtımdaki ve boyun yerindeki. En temel sorun onlar, arkadaş da yastôkları fırlattım yazmış.
Fab alsan memnun kalırsın bence ya.Altarnatif olarak ne alabilirim peki hangi markaya bakmam lazım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.