19 Haziran 2024 Mesaj: 3 Bayram indirimiyle Hawk Fab C 5 almayı düşünüyorum. Sizce beyaz kısımları zamanla solar mı ya da sararma yapar mı? Ona göre fab v 4 modelini alayım. Aynı bütçede daha rahat bir koltuk biliyorsanız onu da önerirseniz sevinirim. Teşekkürler şimdiden. Genişletmek için tıkla...
Bayram indirimiyle Hawk Fab C 5 almayı düşünüyorum. Sizce beyaz kısımları zamanla solar mı ya da sararma yapar mı? Ona göre fab v 4 modelini alayım. Aynı bütçede daha rahat bir koltuk biliyorsanız onu da önerirseniz sevinirim. Teşekkürler şimdiden.
M melisa34 Centipat Katılım 30 Eylül 2023 Mesajlar 32 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 2 Temmuz 2024 #2 aldınız mı
KS KS seymeen Decapat Katılım 26 Ocak 2023 Mesajlar 51 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2024 #3 melisa34 dedi: Aldınız mı? Genişletmek için tıkla... Gaming gecesinden fab V3 aldım 5800'e yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum memnunum.
melisa34 dedi: Aldınız mı? Genişletmek için tıkla... Gaming gecesinden fab V3 aldım 5800'e yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum memnunum.
Furkan Aydoğdu Hectopat Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Diğer 21 Ocak 2025 #4 seymeen dedi: Gaming gecesinden fab V3 aldım 5800'e yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum memnunum. Genişletmek için tıkla... Hocam bir sıkıntı yasadiniz mi bende C3 modeli ya da V5 modelini almayi dusunuyorum ama koltuk gicirdiyor diyorlar sizde oyle bir sorun oldu mu?
seymeen dedi: Gaming gecesinden fab V3 aldım 5800'e yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum memnunum. Genişletmek için tıkla... Hocam bir sıkıntı yasadiniz mi bende C3 modeli ya da V5 modelini almayi dusunuyorum ama koltuk gicirdiyor diyorlar sizde oyle bir sorun oldu mu?