Hawk Fab oyuncu koltukları nasıldır?

Benim koltuğumda da çok fazla leke var hocam. Daha alalı 9 ay falan oluyor ve kedim dikişlerin çoğunu çıkardı. Deri almadığım için pişmanım. Sizin de kediniz varsa sakın kumaş almayın.
Deri koltuğu da yırtıyor ki kediler.

Eski konuymuş hocam yeni fark ettim, deri tercih edilmez bence bu devirde. Kumaş daha sağlam ve terletmiyor.
Deriyi temizlemek daha kolay oluyor ama. Ayrıca daha yumuşak.

Deriyi temizlemek daha kolay oluyor ama. Ayrıca daha yumuşak.

Ben 3 yıldır aynı Hawk Fab koltuğu kullanıyorum en fazla bir bezle silmişimdir. Ekstra bir şey olmadıkça düz silmek yetiyor anca oturup kalkıyoruz zaten.

Ben 3 yıldır aynı Hawk Fab koltuğu kullanıyorum en fazla bir bezle silmişimdir. Ekstra bir şey olmadıkça düz silmek yetiyor anca oturup kalkıyoruz zaten.
Selam hocam hangi modeli aldınız siz? Future ve fab arasında kaldım hangisini almalı sizce?

Selam hocam hangi modeli aldınız siz? Future ve fab arasında kaldım. Hangisini almalı sizce?

Future kullanmadım bir şey diyemem ama fab v5 ten memnunum gayet rahat malzeme kalitesi iyi bence 3 yılda sadece kolçak kısmı eziliyor o da normaldir gerisi ilk günkü gibi. Future bir tık daha kaliteli versiyonu elbet o da iyidir bütçe varsa bakılabilir.

Şimdi birde Future Pro serisi çıkmış tam farkı ne anlamadım. Yastıkları mıknatıslı sanırım.

Şimdi bir de Future Pro serisi çıkmış tam farkı ne anlamadım. Yastıkları mıknatıslı sanırım.

Evet hocam da o fiyat farkı fazla geldi bana. Normal future ya da fab serisi iyidir bence, hareketli bel desteği falan koymuşlar sanırım ama fiyat farkı çok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…