Çözüldü Hawk Fab V1 oyuncu koltuğu öne çöküyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

TheCan3

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, koltuğumu bugün aldım montajını tamamladığım. Koltuğu oturduğumda öne doğru eğildiğimde koltukta eğiliyor. Bu sorunun kaynağı ne olabilir?

Merhaba, koltuğumu bugün aldım montajını tamamladığım. Koltuğu oturduğumda öne doğru eğildiğimde koltukta eğiliyor. Bu sorunun kaynağı ne olabilir?

Sol taraftaki siyah aleti aşağı iter misiniz? Bir de geri yaslanınca geri yatıyor mu?

Soldaki alet koltuğu indiriyor, sağdakide yaslanmamı sağlıyor evet.

Hocam koltuğun sağında 2 tane sol tarafında 1 tane kol gibi bir şey olacak 1 tane olanı aşağı doğru iteceksiniz. tam anlatamadım kusura bakmayın.

Çözüm
Hocam koltuğun sağında 2 tane sol tarafında 1 tane kol gibi bir şey olacak 1 tane olanı aşağı doğru iteceksiniz. tam anlatamadım kusura bakmayın.
Hay Allah razı olsun, teşekkür ederim. Çile gibi gelen uzun montaj sonrasında bir yerde hata mı yaptım diye düşünmekten deli olacaktım.

Hay Allah razı olsun, teşekkür ederim. Çile gibi gelen uzun montaj sonrasında bir yerde hata mı yaptım diye düşünmekten deli olacaktım.

Aynısını ben de yaşadım. Sorununuz çözüldüyse ne mutlu bana.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…