İnceleme Hawk Fab v1 oyuncu koltuğu

Kedinin incelemesi gelecek mi?

Koltuk güzelmiş bu arada.

Bana artık tek fark fiyatlar gibi geliyor. Bakıyorum deri aynı kumaş aynı mekanizmalar aynı farklar 3d özellikleri teker iskeleti plastik yada demir olması yatış özelliği ve boyları hepsinin neredeyse aynı. Ama fiyatlar uçuyor anlam veremiyorum ben fiyatlara. Xmax ve Xplayer fiyatı piyasaya göre uygun gözüküyor inceleyebilirsin 1000 TL bandında.

Merhaba.

Yaklaşık 3 haftalık kullanımdan sonra koltukla ilgili artılarını ve eksilerini yardımcı olmak adına tekrardan yazabilir misiniz lütfen? Teşekkür ederim.

Merhaba.

Yaklaşık 3 haftalık kullanımdan sonra koltukla ilgili artılarını ve eksilerini yardımcı olmak adına tekrardan yazabilir misiniz lütfen? Teşekkür ederim.
Öncelikle hala sıfır gibi. Ancak bizim evimizde kedi olduğu için birazcık tırmalamış. Bu da küçük hasar oluşturdu. Gıcırtı falan yapmıyor.

Öncelikle hala sıfır gibi. Ancak bizim evimizde kedi olduğu için birazcık tırmalamış. Bu da küçük hasar oluşturdu. Gıcırtı falan yapmıyor.

Hocam şu an ne durumda? Oturma yerinde ezilme çökme vs. var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…