Hawk Fab V2 gibi koltuk önerisi

Bütçe
5900

byhyer

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba öncelikle, ben Hawk'in fab V2 modelini beğendim ama tekerlekleri kitlenmiyormus ve bu benim için önemli bir şey mesela oyun oynarken sürekli hareket ediyor deneyimlemistim ve hoşuma hiç gitmiyor. Bunun gibi modellere baktığımda xDrive Toryum buldum ama onun da incelemesi yoktu adamakıllı forumda yoktu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba karar verdiniz mi? Bende dün toryum siparişi verdim ama iptal ettim, iptal sebebim 1.75 boy altına öneriyorlar 1.84üm o yüzden iptal ettim. Ama denediğimde çok hoşuma gitmişti rahattı, fakat düşününce azcık küçük gelmişti. Denediğim yerde farklı markaların modelleri de vardı ama bu toryum kadar hoşuma gitmemişti hiç biri, onlar düz koltuk gibi bu ise oturuş olarak aşırı iyi gelmişti. Ne yapsam bilemedim bunun aynısı ama daha büyüğü var mı acaba..

Merhaba karar verdiniz mi? Bende dün toryum siparişi verdim ama iptal ettim, iptal sebebim 1.75 boy altına öneriyorlar 1.84'üm o yüzden iptal ettim. Ama denediğimde çok hoşuma gitmişti rahattı, fakat düşününce azıcık küçük gelmişti. Denediğim yerde farklı markaların modelleri de vardı ama bu toryum kadar hoşuma gitmemişti hiçbiri, onlar düz koltuk gibi bu ise oturuş olarak aşırı iyi gelmişti. Ne yapsam bilemedim bunun aynısı ama daha büyüğü var mı acaba?

Ben Hawk Fab V2 sipariş verdim gelince bilgi veririm eğer güzelse verdiği bilgilere göre 190 boya kadar destekliyormus bende 183'um o yüzden aldim

Ben Hawk Fab V2 sipariş verdim gelince bilgi veririm eğer güzelse verdiği bilgilere göre 190 boya kadar destekliyormus bende 183'um o yüzden aldim
Toryum u gidip mağazada deneyip aldım dün akşam, gayet rahat geldi bana. Normale göre bir tık dar ve küçük ama beni tam kavradı çok hoşuma gitti. Bir önceki türksit koltuğum kadar geniş ve büyük değil ama daha rahat. Ayrıca daha büyük modellerde vardı ama hiç biri bunun kadar rahat gelmedi, bel yastığı tam istediğim şekilde. Bel yastığı olmadan asla oturulmaz bu arada denedim kötü oluyor ama yastıklı harika.

Toryum u gidip mağazada deneyip aldım dün akşam, gayet rahat geldi bana. Normale göre bir tık dar ve küçük ama beni tam kavradı çok hoşuma gitti. Bir önceki türksit koltuğum kadar geniş ve büyük değil ama daha rahat. Ayrıca daha büyük modellerde vardı ama hiçbiri bunun kadar rahat gelmedi, bel yastığı tam istediğim şekilde. Bel yastığı olmadan asla oturulmaz bu arada denedim kötü oluyor ama yastıklı harika.

Benim de geldi fab V2 çok güzel beklediğimden daha iyi bizim burada deneme yeri yok küçük bir şehir o yüzden internetten sipariş vermek zorundaydım

Benim de geldi fab V2 çok güzel beklediğimden daha iyi bizim burada deneme yeri yok küçük bir şehir o yüzden internetten sipariş vermek zorundaydım
Hawk mağazası avrupa yakasındaydı uzaktı gidemedim ama xdrive 10dk mesafedeydi o yüzden onu tercih ettim. Deneyelim bir kaç gün, deneyimlerimizi yazalım faydalanır arkadaşlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı