Hawk Fab V4 alınır mı?

Ben incehesap üzerinden aldım. Sıkıntılar yaşadım. İncehesap firmaya yönlendirdi. Firma da her seferinde mail atın dedi. Maillere ne cevap ne bir destek, ben aldım pişman oldum. Kendi tecrübeme göre tavsiye etmem. Halen de sorunum çözülmedi. Fırsat olunca yine uğraşıp kovalayacağız artık. Decofis firmasından fileli koltuk almışım yaklaşık iki sene önce ve koltuğun arka kısmı kırıldı. Firmaya mail attım sabahına kargo kodu verdiler gönderin değiştirelim dediler. Bu Hawk'tan kurtulursam yine Decofisten yeni koltuk bakacağım.

Fotoğraf paylaşır mısınız?

Tabi hemen paylaşayım. Arkaya doğru yaslanırken öndeki ayağın kırılmasıyla beraber masaya çarptım. Bunun kullanıcı hatası olmasına ihtimal vermiyorum.

Dosya Ekleri

• IMG_20221207_031305.jpg
    128,5 KB · Görüntüleme: 1.162
  • IMG_20221207_031348.jpg
    75,4 KB · Görüntüleme: 1.150
  • IMG_20221207_031403.jpg
    110,5 KB · Görüntüleme: 1.152
Firmaya bilgi verin de umarım sizi de benim gibi ilgisiz bırakmazlar.

Firmaya çok güvenim yok açıkçası, o yüzden direkt Amazon ile irtibata geçtim. İade için ürünü yollamamı istediler. Yarın evden teslim almaya gelecekler. Sonucu sizinle de paylaşırım. Umarım firmanın kendisiyle muhatap olmama hiç gerek kalmaz, duyduğum şeyler pek iç açıcı değil çünkü.

Kurulumu nasıl yapıyoruz oturma ve sırt kısmını birleştiremiyorum.

@fiqt kurdum tek başıma kurmak uğraştırdı. Şu an memnunum kurmadan önce kutudan bakım yağı çıkıyor kağıdında nerelere sürmemiz gerektiği yazıyor belirtilen bölgelere sürdüm öyle kurdum herhangi bir ses, gıcırdama, sallanma yok.

Teşekkürler bende sipariş ettim kaç günde geldi size?

bir gelişme oldumu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…