Hawk Fab V4 alınır mı?

Uzun süredir kullaniyorsunuz sanirim ikinci el alsam yazanlar gibi demir ayak kirilmasi falan yaşanabilir mi? Siz yaşadınız mı? Ve hala öneriyor musunuz?

Uzun süredir kullaniyorsunuz sanirim ikinci el alsam yazanlar gibi demir ayak kirilmasi falan yaşanabilir mi? Siz yaşadınız mı? Ve hala öneriyor musunuz?
Hala öneriyorum, 1 defa amortisörlü degistirdim garantiden, önden sıfır amortisör parçasını yolladılar, 1 hafta içinde bozuk parçayı kargoyla istiyorlar, yolladim ben de. Bu olay 1 yıl önce falan yaşandı. Şu sıralar da bı gıcırtı geliyor diye her yere wd40 sıktım, amortisör yine birazcık boşluğa düşüyor en tepedeyken yani %25 aşagi iniyor bir gariplik var yine havasında muhtemelen, yakında patlar gibime geliyor. Bunun dışında plastik kauçuk aksamları, metal aksamları, kumaşı vs. muazzam mükemmel cidden.

Sahibindende sıfır olduğu söylenen V6 var 3500TL fiyati alınır mı?

Bir de sırt kısmındaki boşluk rahatsiz ediyor mu?

V6'lar 7binden pahalı diye hatırlıyorum, bence alınabilir ama ben elindeki sen oldukça memnunum dediğim gibi, şimdi v6'nın kalitesi ömrü ne olur bilemiyorum bilemem doğal olarak. Kendi deneyimimi ilettim size.

V5 V6 tek fark renk diye biliyorum. Sıfır fiyati 4500.

V6'lar 7binden pahalı diye hatırlıyorum, bence alınabilir ama ben elindeki sen oldukça memnunum dediğim gibi, şimdi v6'nın kalitesi ömrü ne olur bilemiyorum bilemem doğal olarak. Kendi deneyimimi ilettim size.

3 4 saatin üzerinde kullanımda sirt falan ağrittiğini yazanlar var sizde oldu mu?

Son düzenleme:
Güncel olarak kullanan var mı arkadaşlar şu an 4500 gibi bir fiyatı ve açıkçası bu fiyatta başka ürün yok elde tutulabilir ancak baktığım kadarıyla çok garip bir ürün kimisi var aşırı iyiliyor kimisi var aşırı kötülüyor. Kullanan arkadaşlar yorum yapabilir mi ona göre indirim bitmeden satın alacağım.

Ben yeni aldım, bel yastığı falan çok rahat ettirmedi beni açıkçası belki de alışık olmadığım içindir bir de biraz gıcırtısı var ama yağlamadım hiç ondan olabilir. Bir daha olsa bir daha alırım ama kişiden kişiye değişir. Bütçen varsa daha iyisini de alabilirsin. Ama kesinlikle oturduğumuz bölge rahatsız etmiyor bazıları ince falan diyor ama gayet ideal ve rahat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…