Az daha koyup alabileceğim harikulade koltuk var mı?Ben kullanıyorum, harikulade değil ama fiyatını hak ediyor. 4000TL civarında alabileceğiniz en iyi koltuk fab serisi.
Az daha koyup alabileceğim harikulade koltuk var mı?
https://www.hepsiburada.com/warrior...1570b0511-p-HBV00000R107E?magaza=Mobilyakeyfi bu nasıl?
Alınmaz.Bu çok kötüymüş hocam ya, kullanmadım bunu ama görseli bile antipatik
4k ya alabileceğiniz makul koltuk hawk fab, fiyatı daha yüksek olsa tavsiye etmezdim
5k bandına çıkabiliyorsanız kesinlikle exvega andromeda alınır.
Ne alınır?Alınmaz.
Daha iyisi var mı mesela 1000 tl daha koysam çok daha iyi bir şey alabilir miyim?Bu çok kötüymüş hocam ya, kullanmadım bunu ama görseli bile antipatik
4k ya alabileceğiniz makul koltuk hawk fab, fiyatı daha yüksek olsa tavsiye etmezdim
5k bandına çıkabiliyorsanız kesinlikle exvega andromeda alınır.
Ne alınır?
Daha iyisi var mı mesela 1000 tl daha koysam çok daha iyi bir şey alabilir miyim?
Hocam inanın birçok marka modeli deneyimledim, şu an Exvega andromeda var 5-7k bandına alınabilecek en iyi ürün diyebilirim. Elbette göreceli olan kısımlar vardır.
Değil, Exvega çok sorunlu. Lütfen ne sorunu var diye yanıt atmak yerine Google'da aratmayı deneyin kullanıcı yorumlarını.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.