Hawk Fab V4 alınır mı?

Ben de 3 yıldır kullanıyorum oturma kısmında hiç ezilme yok sıfır hali gibi. Sadece kolçaklar ezildi o da normaldir sorun olmuyor. Boyun yastığı da ilk geldiği haliyle aynı nasıl sırtına geliyor anlamadım ben sürekli alta çekerek kullandığım halde ilk günkü gibi. Yanlış anlama doğrudur kiloyla da alakalı olabilir ama yaşamadım çoğunu sadece gıcırdama var ama umursamıyorum pek rahatsız etmiyor yanında gönderdikleri yağı da kullanmadım o yüzden. 3 yılda kozmetik olarak ilk günkü halinden farkı yok ben memnunum.
Kişiden kişiye değişebilir. 3 sene boyunca 75-80 kilo arası sabit, sürekli spor yapan aktif biriyim. Terleme vs. de yaşamıyorum. Boyun yastığı tam boynuma geliyordu artık iyice esnedi resmen çekiştirme yapmamama rağmen. Her malımı inanılmaz titiz kullanan biriyim. Rahatlık konusunda sorunum yoktu başlarda ta ki ezilmeye kadar onun da olması çok uzun sürmedi. Gövdenin durduk yere sallanma olayını da asla anlamadım. Şansıma böylesi gelmiş olabilir ama uzun deneyimim bu şekilde. Kolçaklar da tam tersi hala aynı duruyor diyebilirim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı