Hawk Fab V4 alınır mı?

Bütçe
6000

yagizdmrc

Centipat
Daha fazla  
Bir oyuncu koltuğu almak istiyorum. ve Hawk Fab v4'ü beğendim yorumlara baktığımda ise genellikle iyi yorumlarının olduğunu gördüm fakat bazı kişiler ise rahat olmadığını gıcırdadığını falan söylemişler. Bu yorumlar biraz beni çeldirdi daha üst modeline baktığımda fame Silver modelini gördüm. O daha rahata benziyor. İkisi arasında kararsız kaldım sizce yaklaşık 2000 TL daha fazla odeyip fame almaya değer mi çok farklılık sunar mı?
Hawk Fab V4 = 5800TL.
Hawk fame Silver = 7500TL.

Altı hareket edince kesin şekilde gıcırdıyor düzenli bakım yapan biriyim. Hareket etmemizi sağlayan metal lastiklerden geliyor ses. Onun dışında çok iyi. He şöyle söyleyeyim ben yine başında 8 saat falan geçiremiyorum yatağım kadar rahat değil. Ama bir koltuğun o rahatlığı vermesi de imkansız bana kalırsa. Arkaya yatırıp güzelce dizi filminizi izlersiniz oyununuzu oynarsınız. Silver daha kaliteli eğer bütçeniz yetiyor ise Silver da alabilirsiniz.

Bilgi vereyim aralarındaki en büyük fark amortisör farkı. En yüksek kalite amortisörmüş xdrive da öyle yazıyor. 4d kolçak var. Eğer amortisörü daha sağlam iyi olsun diyor iseniz aradaki fiyat farkını verebilirsiniz.
1735491216009.png

Altı hareket edince kesin şekilde gıcırdıyor düzenli bakım yapan biriyim. Hareket etmemizi sağlayan metal lastiklerden geliyor ses. Onun dışında çok iyi. He şöyle söyleyeyim ben yine başında 8 saat falan geçiremiyorum yatağım kadar rahat değil. Ama bir koltuğun o rahatlığı vermesi de imkansız bana kalırsa. Arkaya yatırıp güzelce dizi filminizi izlersiniz oyununuzu oynarsınız. Silver daha kaliteli eğer bütçeniz yetiyor ise Silver da alabilirsiniz.

Bilgi vereyim aralarındaki en büyük fark amortisör farkı. En yüksek kalite amortisörmüş XDrive'da öyle yazıyor. 4D kolçak var. Eğer amortisörü daha sağlam iyi olsun diyor iseniz aradaki fiyat farkını verebilirsiniz.
Eki Görüntüle 2384409

Peki sen koltuğundan memnun musun?

Ben 1 yıldır kullanıyorum. Bel yastığını ayarlama problemi dışında hiçbir sorunla karşılaşmadım. Çok rahat bir koltuk .
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

böyle bir video görmüştüm o sorunla ilgili

ben bütçemi o kadar rahat arttıramam arttırmam için çok iyi bir fark olursa arttırabilirim ki öyle bir fark da görmiyorum

ben koltukta biraz rahatlık arıyorum fab v4 rahatmı?

Peki sen koltuğundan memnun musun?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

böyle bir video görmüştüm o sorunla ilgili

Evet memnunum. Arada amortisörden mi kaynaklanıyor bilmiyorum ama herhalde tam boşluk kısmına geliyor böyle oturduğum yer sallanıyor özellikle sol tarafa doğru. Fakat hareket ettirince düzeliyor. Çok önemli bir sorun değil ayrıca şimdi internetten baktım da Silver koltuğun amortisörü öyle aman aman pahalı bir amortisör değil deymeyeceğini düşünüyorum hiç olmaz ise içinizde takıntı kalırsa alır kendiniz değiştirirsiniz model parasına fazladan para vereceğinize.

1735491506771.png

1735491630322.png

Hawk'ın kendi sitesinde böyle yazır sanırsam amortisörleri aynı ve rahatlık konusunda da fab V4 beni tatmin edecek düzeyde ise ben fab V4 alacağim galıba.

ben bütçemi o kadar rahat arttıramam arttırmam için çok iyi bir fark olursa arttırabilirim ki öyle bir fark da görmiyorum

ben koltukta biraz rahatlık arıyorum fab v4 rahatmı?
Dediğiniz gibi bütçeyi arttırmayacaksanız gerek yok almanıza. Fab güzeldir. Koltuk rahat fakat kafanızı yasladığınız kısım sert. Sert olduğu için beni biraz rahatsız ediyor içerisini açıp daha yumuşak bir pamuk ile de doldurabilirsiniz sıkıntı olarak bu var bana göre. Ki muhtemelen size göre de sert gelecektir ayrıca küçük biraz maalesef. Daha büyük olmasını yiğelerdim.

Dediğiniz gibi bütçeyi arttırmayacaksanız gerek yok almanıza. Fab güzeldir. Koltuk rahat fakat kafanızı yasladığınız kısım sert. Sert olduğu için beni biraz rahatsız ediyor içerisini açıp daha yumuşak bir pamuk ile de doldurabilirsiniz sıkıntı olarak bu var bana göre. Ki muhtemelen size göre de sert gelecektir ayrıca küçük biraz maalesef. Daha büyük olmasını yiğelerdim.

Boyunuz kaç? Bu biraz boyla da alakalı olabiliyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı