Hawk Fab V4 alınır mı?

Ben kullanıyorum çok memnunum. Oldukça rahat, işlevsel ve kurulumu basit. Bir koltukta aradığın bütün özellikler mevcut. Bu fiyata daha iyi bir model bulacağını sanmıyorum.
Valla alacam reis bende istiyorum artık sağlam bi koltuğum olsun, yemek masası sandalyesin de oturuyorum pc başında xd

Vallahi alacağım reis bende istiyorum artık sağlam bir koltuğum olsun, yemek masası sandalyesin de oturuyorum PC başında xd.

Ben başlıksız ofis sandalyesinde oturuyordum, her oyun seansından sonra başım belim ağrıyordu. Buna bir geçtim ağrı falan kalmadı, bu kadar memnun kalacağımı düşünmemiştim. İçinden kurulum için alyan takımı bile çıkıyor.

Fab v4 Kumaş Oyuncu Koltuğu önerir misiniz? Uzun araştırma sonucunda buna karar verdim. Hem kumaş hem konfor yönünden çoğu yorumları olumlu her yerde.
Ben kullanıyorum çok memnunum. Oldukça rahat, işlevsel ve kurulumu basit. Bir koltukta aradığın bütün özellikler mevcut. Bu fiyata daha iyi bir model bulacağını sanmıyorum.
Ben de almayı düşünüyorum ama verilen 5 yıldızların çoğu 5 yıkdız verenlere steam key hediye edildiği için diyorlar

Oturağı nasol ince mi

Ben de almayı düşünüyorum ama verilen 5 yıldızların çoğu 5 yıkdız verenlere Steam key hediye edildiği için diyorlar.

Oturağı nasol ince mi?

Bana key falan gelmedi, bu fiyata daha iyi bir koltuk alabileceğini kimse iddia edemez hocam. Muadillerinde olmayan fonksiyonları var, oldukça konforlu ve uzun ömürlü dayanacak hissiyatı veriyor.

Merhaba, aldıysanız memnun kaldınız mı? Ben de almayı düşünüyorum.
Kesinlikle tavsiye ederim hiç düşünmeden alabilirsin

Ben de almayı düşünüyorum ama verilen 5 yıldızların çoğu 5 yıkdız verenlere steam key hediye edildiği için diyorlar

Oturağı nasol ince mi
hiç dikkat etmedim valla :) direkt kutudan çıkardıgım gibi kurdum sandalyeyi, bu arada alabilirsiniz çok rahat ve konforlu sandalye

Uzun kullanımda(1-1.5 yıldan itibaren şu an 2.5 3'e doğru gidiyor) oturduğum yerdeki sünger çöktü ön kısmı daha rahat arkaya nazaran. Boyun yastığı fazla gevşedi ve sırtıma geliyor diyebilirim. Gövdesinde hafif sallanmalar mevcut. Gıcırdama sorunu yaşadım 3. ayda. Bu fiyata daha iyisi var mıdır bilmem ama oturduğum yerin rahatsızlığı aşırı sinir bozucu. Ben pek önermem. Ek olarak acayip rengi soldu oturduğum yerin. Benden dolayı olmadığına da eminim.

Uzun kullanımda(1-1.5 yıldan itibaren şu an 2.5 3'e doğru gidiyor) oturduğum yerdeki sünger çöktü ön kısmı daha rahat arkaya nazaran. Boyun yastığı fazla gevşedi ve sırtıma geliyor diyebilirim. Gövdesinde hafif sallanmalar mevcut. Gıcırdama sorunu yaşadım 3. ayda. Bu fiyata daha iyisi var mıdır bilmem ama oturduğum yerin rahatsızlığı aşırı sinir bozucu. Ben pek önermem.

Ben de 3 yıldır kullanıyorum oturma kısmında hiç ezilme yok sıfır hali gibi. Sadece kolçaklar ezildi o da normaldir sorun olmuyor. Boyun yastığı da ilk geldiği haliyle aynı nasıl sırtına geliyor anlamadım ben sürekli alta çekerek kullandığım halde ilk günkü gibi. Yanlış anlama doğrudur kiloyla da alakalı olabilir ama yaşamadım çoğunu sadece gıcırdama var ama umursamıyorum pek rahatsız etmiyor yanında gönderdikleri yağı da kullanmadım o yüzden. 3 yılda kozmetik olarak ilk günkü halinden farkı yok ben memnunum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı