Hawk Fab V4 vs xDrive Toryum

Shiva.7

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba,

İkisi arasında kararsız kaldım, hangisi daha konforlu ve sağlam karar veremedim.
Başka önerilere de açığım.

Fab kullanan biriyim toryum kuzenimde vardı günlük kullanıcısı değilim ama bence fab daha iyi.

Fabın tek kötü tarafı kumaşın dikişleri sökülüyor. 20 sene kullanma gibi bir düşünceniz yoksa fab öneririm.

Hawk Fab v6 kullanıyorum. Koltuk kötü değil satış sonrası destekleri de iyi ancak o parayı edecek bir kalite göremedim. Birkaç sorunu var yaşadığım isterseniz yazayım. Ayrıca bir daha almam gerekse xDrive Toryum alıp birde onu denerdim.

Fab kullanan biriyim toryum kuzenimde vardı günlük kullanıcısı değilim ama bence fab daha iyi.

Fabın tek kötü tarafı kumaşın dikişleri sökülüyor. 20 sene kullanma gibi bir düşünceniz yoksa fab öneririm.
Alalı 3 ay oldu kedim sağ olsun dikiş bırakmadı :D. O yüzden o konuda bir şey diyemiyorum.

Hawk Fab V6 kullanıyorum. Koltuk kötü değil satış sonrası destekleri de iyi ancak o parayı edecek bir kalite göremedim. Birkaç sorunu var yaşadığım isterseniz yazayım. Ayrıca bir daha almam gerekse xDrive Toryum alıp bir de onu denerdim.

Alalı 3 ay oldu kedim sağ olsun dikiş bırakmadı :D. O yüzden o konuda bir şey diyemiyorum.
Yazdığım şey hariç almaktan vazgeçirecek büyüklükte başka - si yok. Bütçesinin kralı olduğunu düşünüyorum.

Hawk Fab V6 kullanıyorum. Koltuk kötü değil satış sonrası destekleri de iyi ancak o parayı edecek bir kalite göremedim. Birkaç sorunu var yaşadığım isterseniz yazayım. Ayrıca bir daha almam gerekse xDrive Toryum alıp bir de onu denerdim.

Fabın bir ürünü dayımda da vardı onun da dikişleri açıldı ama Hawk ile iletişime geçtiğin de üzerinden geçmesine rağmen şartsız koşulsuz değiştirdiler, teknik destekleri iyi diye düşünüyorum. drive kaba ve bazı kısımlarının deri olmasından dolayı beni uzaklaştırıyor kendinden

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı