Alalı 3 ay oldu kedim sağ olsun dikiş bırakmadıFab kullanan biriyim toryum kuzenimde vardı günlük kullanıcısı değilim ama bence fab daha iyi.
Fabın tek kötü tarafı kumaşın dikişleri sökülüyor. 20 sene kullanma gibi bir düşünceniz yoksa fab öneririm.
Yazdığım şey hariç almaktan vazgeçirecek büyüklükte başka - si yok. Bütçesinin kralı olduğunu düşünüyorum.Hawk Fab V6 kullanıyorum. Koltuk kötü değil satış sonrası destekleri de iyi ancak o parayı edecek bir kalite göremedim. Birkaç sorunu var yaşadığım isterseniz yazayım. Ayrıca bir daha almam gerekse xDrive Toryum alıp bir de onu denerdim.
Alalı 3 ay oldu kedim sağ olsun dikiş bırakmadı. O yüzden o konuda bir şey diyemiyorum.
Fab kullanan biriyim toryum kuzenimde vardı günlük kullanıcısı değilim ama bence fab daha iyi.
Fabın tek kötü tarafı kumaşın dikişleri sökülüyor. 20 sene kullanma gibi bir düşünceniz yoksa fab öneririm.
Hawk Fab V6 kullanıyorum. Koltuk kötü değil satış sonrası destekleri de iyi ancak o parayı edecek bir kalite göremedim. Birkaç sorunu var yaşadığım isterseniz yazayım. Ayrıca bir daha almam gerekse xDrive Toryum alıp bir de onu denerdim.
Alalı 3 ay oldu kedim sağ olsun dikiş bırakmadı. O yüzden o konuda bir şey diyemiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.