Hawk Fab V5 3D iyi mi?

Palodayı

Picopat
Daha fazla  
Az once ince hesaptan 4.499 TL'ye sipariş verdim. Normalde en ucuzu 5.500 civarı indirme girdiği zamanda 4.700 kusura kadar düşüyordu ve 3D kolacak hiçbirinde yok. Fakat bunda vardı sizce mantıklı bir alışveriş olmuşmu zaten kumaş bir koltuk istoyordum sizce nasıl?

Son düzenleyen: Moderatör:
Az once ince hesaptan 4.499 TL'ye sipariş verdim. Normalde en ucuzu 5.500 civarı indirme girdiği zamanda 4.700 kusura kadar düşüyordu ve 3D kolacak hiçbirinde yok. Fakat bunda vardı sizce mantıklı bir alışveriş olmuşmu zaten kumaş bir koltuk istoyordum sizce nasıl?
Hocam fiyat konusunda yorum yapmayacağım fakat bana çok sert geldiler açıkçası. Hawk future bile beton gibi geliyor bana 30 dk sonrası popo karıncalanması başlıyor. Şahsen ofis koltuğuna geçtim çok memnunum insanın oturdukça oturası geliyor. Bu bütçeye iade şansı varsa çok rahat ofis koltuğu bulunur.

Hocam fiyat konusunda yorum yapmayacağım fakat bana çok sert geldiler açıkçası. Hawk future bile beton gibi geliyor bana 30 dk sonrası popo karıncalanması başlıyor. Şahsen ofis koltuğuna geçtim çok memnunum insanın oturdukça oturası geliyor. Bu bütçeye iade şansı varsa çok rahat ofis koltuğu bulunur.
Hocam hangi model ofis koltuğu kullanıyorsunuz?

Hocam kilonuz kaçtı acaba sahzen 65 kiloyum

Hocam siz bilirsiniz benim belirttiğim sandalyeden gayet memnunum ben. Ki sizin bütçeniz daha fazla daha iyisini bile bulursun.
Hocam hala memnunmusunuz vivense üzerinden aldim demiştiniz ne kadar sürede geldi acaba şuan fiyatı 2800 tl seduna thuder pro alacaktım indirimli hali 3100 tl plastik kokusu geçmiyor diyolar bende buna karar verdim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı