Hawk Fab V6 bel desteği ağrı yapıyor

Mrtt22

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Laptop: ASUS TUF F15 / işlemci: i5 11400h / Ram: 16 GB DDR4 / SSD: 512 GB PCIE G3 / Ekran Kartı: RTX 2050 / İşletim Sistemi: Windows 11 Pro / Mouse: Razer Deathadder V2 / Kulaklık : Razer Blackshark V2X / Konsol: PS4 Slim
3 gün önce Hawk Fab V6 koltuğunu satın aldım, dün elime ulaştı ve kullanmaya başladım. Koltuğun kalitesinde birkaç gıcırdama dışında herhangi bir sıkıntısı yok fakat asıl sorun bu değil. Sorun koltuğun bel desteğinin belimde ağrı yaratması. Bel desteğini kullanmadığımda ağrının biraz daha azaldığını hissediyorum. Bu koltuğu almadan önce normal bir sandalyede oturuyordum. Size sorum şu: Sorun, benim omurgamda mı (yani bu ağrı omurgamın düzelme ağrısı mı), bel desteğinde mi, yoksa koltuğun kendisinde mi? Önerilerinizi bekliyorum.

Koltuk omurga düzeltmez. Bel desteği iyileştirir, dik oturursanız düzelebilir sadece. Alalı daha 3 gün olmuş bence farklı geldiği için ağrı yapıyor. 1 hafta falan geçsin eğer düzelmezse iade edin.

Koltuk omurga düzeltmez. Bel desteği iyileştirir, dik oturursanız düzelebilir sadece. Alalı daha 3 gün olmuş bence farklı geldiği için ağrı yapıyor. 1 hafta falan geçsin eğer düzelmezse iade edin.

Yorumunuz için teşekkürler. 1 hafta daha deneyeceğim olmazsa iade ederim. Sonuçtan yararlanmak isteyen olursa diye sonucu bildiririm.

Yorumunuz için teşekkürler. 1 hafta daha deneyeceğim olmazsa iade ederim. Sonuçtan yararlanmak isteyen olursa diye sonucu bildiririm.
Sonucu yazmam 1 haftadan birazcık (83 gün kadar) uzun sürdü ama olsun. Sonuç olarak iade etmedim ve halen kullanıyorum ağrılarım da şuan yok. Detaya inmek gerekirse: Koltuğu aldığım ilk zamanlarda koltuk bende ağrı yapıyordu bunun için her türlü yolu denedim bel desteği çıkarmak kafalığı çıkarmak vs. vs. Sonuç olarak hiç bir şeyi çıkarmayıp o şekilde alışacağım kanısına vardım ve öyle de oldu. Şu anda herhangi bir ağrım yok fakat geçen bu 83 günde Razer'ın ismini hatırlayamadığım bir modelini deneme fırsatım oldu. Ne kadar fiyatı bu koltuktan pahalı olsa da, konforu da buna göre gayet iyiydi. Hawk Fab V6 da kötü bir koltuk değil fakat f/p ürünü, aşırı da bir şey beklememek lazım. memnun muyum derseniz, memnunum. İlk baştaki ağrılarımın sebebi de büyük ihtimalle benim bundan önce hiç oyuncu koltuğu kullanmamış olmamdı. Toparlamak gerekirse bütçeniz buna yetiyorsa, çok aşırı da bir beklentiniz yoksa ve kumaş koltuk istiyorsunuz bence alınabilir bir koltuk. Ek olarak evde kedi besliyorsanız koltuğunuzun içinden edilmeme gibi bir ihtimal yok, kendimden biliyorum :).

Ağrılar geçti mi? Alalı 2 gün oldu bende de ağrı yapıyor.

Hocam kusura bakmayın yorumunuzu görmedim. Siz ne yaptınız?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı