Hawk Fab vs Hawk future serisi

bilalsds

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 6800XT İ5-12600 16 GB 3200 RAM 750W PSU H610M
Öncelikle hepinize iyi akşamlar dilerim.
Boy: 1.83 kilo: 70 - 75
Bilgisayar başında biraz fazla zaman geçirdiğimden dolayı ve
Çalıştığım iş yüzünden belimin ağrısından kendime oyun koltuğu almaya karar verdim
Koltuğumun deri olmasını istemediğimden ve bazı abilerimin tavsiyesi üzerine Hawk almaya karar verdim
Fakat bu iki seri beni düşündürüyor. Sıkıntım fiyat farkı değil.
Future serisinin bel desteği rahatlık problemi yaşatır gibi geliyor.
Ve fab serisininde kafa desteği aşağı yukarı oynuyor gibi.
Deneyimli kişiler fiyat farkını göz ardı edip bana hangisini tercih etmem gerektiğini belirtirler ise sevinirim.
Bi tık pimpirikli birisiyim

Hawk Fab sahibiyim. Şu an yazlıktayım ama dönünce kullanmaya devam edeceğim. Memnun değilim ve önermiyorum.

Bel desteği için konulmuş minder çok kalın. Onu çıkarınca daha rahat ettim. Boyun minderi de çok yukarıda kalıyor(1,77m boyum var).

Aşağı tarafta 6 ay içinde gıcırdama ve oynamalar başladı. Şu an sırt dayadığım yerde ve kol desteklerinden boşluk oluştu.

Fiyatının ederi değildir.

Öncelikle hepinize iyi akşamlar dilerim.
Boy: 1.83 kilo: 70 - 75.
Bilgisayar başında biraz fazla zaman geçirdiğimden dolayı ve.
Çalıştığım iş yüzünden belimin ağrısından kendime oyun koltuğu almaya karar verdim.
Koltuğumun deri olmasını istemediğimden ve bazı abilerimin tavsiyesi üzerine Hawk almaya karar verdim.
Fakat bu iki seri beni düşündürüyor. Sıkıntım fiyat farkı değil.
Future serisinin bel desteği rahatlık problemi yaşatır gibi geliyor.
Ve fab serisininde kafa desteği aşağı yukarı oynuyor gibi.
Deneyimli kişiler fiyat farkını göz ardı edip bana hangisini tercih etmem gerektiğini belirtirler ise sevinirim.
Bir tık pimpirikli birisiyim.

Hocam ben hemen hemen 1 senedir future kullanıyorum ve aşırı memnunum keşke daha önce alsaydım dedim rahatlık konusunda başlık keşke aşağı yukarı oynasa diyorum dik oturmayı sevdiğimden rahatsız ettiği oluyor bel desteği rahatsız etmiyor ama yaşın varsa bir de belden sorun yaşıyorsan tambirşey söylememiyorum. Gıcırdama ya da sallama durumları yaşamdım bir kendi hatam yüzünden bir parçasını kırmıştım onu da müşteri hizmetlerine söyleyince yenisini yolladılar parçanın eğer merak ettiğinbirşey varsa sorabilirsin

Hocam ben hemen hemen 1 senedir future kullanıyorum ve aşırı memnunum keşke daha önce alsaydım dedim rahatlık konusunda başlık keşke aşağı yukarı oynasa diyorum dik oturmayı sevdiğimden rahatsız ettiği oluyor bel desteği rahatsız etmiyor ama yaşın varsa bir de belden sorun yaşıyorsan tambirşey söylememiyorum. Gıcırdama ya da sallama durumları yaşamdım bir kendi hatam yüzünden bir parçasını kırmıştım onu da müşteri hizmetlerine söyleyince yenisini yolladılar parçanın eğer merak ettiğinbirşey varsa sorabilirsin.

16 yaşındayım ama hayatımın geri kalanında hep aynı işi yapacağım ve bel ağrısı veren bir iş. Demek ki şikayetci olanların ürünü fabrikasyon hatalı oluyormuş yorumun için teşekkür ederim.

Hawk Fab sahibiyim. Şu an yazlıktayım ama dönünce kullanmaya devam edeceğim. Memnun değilim ve önermiyorum.

Bel desteği için konulmuş minder çok kalın. Onu çıkarınca daha rahat ettim. Boyun minderi de çok yukarıda kalıyor(1, 77m boyum var).

Aşağı tarafta 6 ay içinde gıcırdama ve oynamalar başladı. Şu an sırt dayadığım yerde ve kol desteklerinden boşluk oluştu.

Fiyatının ederi değildir.

Teşekkür ederim beni bayağı aydınlattın :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı