Memnun musunuz Hawk'tan? Bende almayı düşünüyorum.
Şahsen ben memnunum amma velakin altını çizmem gerekli ki bu koltuğu herkes sevemez ve evet bizzat babam hiç memnun değil. Ben yazayım sıkıntıları, bunların dışında kalan her konu zaten iyi.
Koltuk süngerleri sert rahat bir koltuk değil, ama bu süngerleri uzun ömürlü yapıyor yani yine değişir.
Koltuğun sırt kısmı çok geride oyun oynayarken yaslanmak biraz zor ama ben gamepad kullanıyorum o yüzden benim için yine sorun değil.
Kolçaklar bir hayli gevşek dokunduğun anda sağa sola kayıyor, bunun sebebide açı değiştire biliyor, boyunu ayarlayabiliyorsunuz ve öyle de abartılı gevşek değil kendiliğinden açı değiştirmiyor ama oluyor yani.
Boyun desteği çok rahatsız 2. günde pes edip çıkardım öyle daha rahat
Buraya son bir not daha bırakıyorum oyuğu koltuğu arıyorsan muhtemelen rahatsızlık düzeyi hepsinde aynıdır çünkü bu koltuk nispeten ünlü markalara göre geniş, yani idare eder miktarda yayılabiliyorsun bir şeyler izlerken. Onlar deri kaplı ve rahat süngerler sunsa bile ölçüleri çoğunda daha dar. Mümkünse eğer gidip bu koltuğu biyerlerde dene eğer sana göre değilse ofis koltuklarına yönelebilirsin bence, ben ucuz olanı seçtim bu ikiliden yani evet cebime daha fazla para bıraksa marcus u seçicektim.