cheworter Hectopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 293 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 19:33 #21 HellFrozen dedi: Hawk ne oldu hocam? Genişletmek için tıkla... Hocam ömürlük bir şey arıyordum. Birkaç konuya baktım, yapay zekaya sordum. XDrive Anka modelinin daha sağlam olduğu söyleniyordu ondan Anka aldım.
HellFrozen dedi: Hawk ne oldu hocam? Genişletmek için tıkla... Hocam ömürlük bir şey arıyordum. Birkaç konuya baktım, yapay zekaya sordum. XDrive Anka modelinin daha sağlam olduğu söyleniyordu ondan Anka aldım.
Michael_Kaiser Decapat Katılım 12 Haziran 2025 Mesajlar 5.806 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer VDNKh Daha fazla Sistem Özellikleri 4070 Tİ SUPER Game Rock Omniblack R5 7500F Biostar b650m x3d pro XPG Lancer Blade 16 GB Aigo Liquid DCS360 Zoko Amiral Raijintek Cratos RJ-0R30B00007 Philips Evnia 27M2N3501PA/00, ESPTiger Neon V2 - Moondrop Edition ND75 Mekanik klavye Cinsiyet Erkek Meslek Web Developer Dün 19:33 #22 cheworter dedi: Xdrive Anka modelini aldım hocam. Daha yeni kurdum, gayet güzel bir koltuk. Tavsiyeleriniz ve ilginiz için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun güle güle kullanın.
cheworter dedi: Xdrive Anka modelini aldım hocam. Daha yeni kurdum, gayet güzel bir koltuk. Tavsiyeleriniz ve ilginiz için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun güle güle kullanın.