Hawk Fame modeli nasıldır?

Bütçe
Maksimum: 8.000TL
Bütçeye göre önerdim tabii ki de ama daha iyileri var bütçe biraz daha olsa.
İlla marka diye bakılmaz bence. Böyle bir markanın düşkü bütçeli ürünlerinin pekte rahat olacağını sanmam.

Hawk Fab V5 kullanıyorum gayet rahat ve memnunum açıkçası.

Özellik bakımından anlamam ama rahat ve zaten bir koltuktan rahat olmasını isterim.
Bilmiyorum ben baya araştırdım hatta burada açılan konulara falan baktım fazlaca şikayet var hakkında.

Bilmiyorum ben bayağı araştırdım hatta burada açılan konulara falan baktım fazlaca şikayet var hakkında.

Zaten şikayeti olan konu açar memnun kalan değil.

Bazı konularda koltuğun neredeyse tamamını değiştirdikleri yazıyor.

Ben daha bir sorunla karşılaşmadım.

Pekte iyi bir model değil hiçbir özelliği yok düz sandalye.

Ben 15li plus bütçenizin altında diye önerdim eğer alabiliyorsanız anka da bakabilirsiniz.
Sonuçta bir kere alacağım bir şey hocam, zırt pırt ürün değiştirmeyi sevmem. Bir kere alıp gittiği yere kadar kullanmayı düşünüyorum. Ondan bütçe olarak birazcık daha çıkma imkanım olabilir.

Bütçeye göre önerdim tabii ki de ama daha iyileri var bütçe biraz daha olsa.
Bütçeyi birazcık esnetmeye çalışabilirim hocam. Sonuçta bir kere alacağım ve gittiği yere kadar kullanacağım.

Sonuçta bir kere alacağım bir şey hocam, zırt pırt ürün değiştirmeyi sevmem. Bir kere alıp gittiği yere kadar kullanmayı düşünüyorum. Ondan bütçe olarak birazcık daha çıkma imkanım olabilir.

Bütçeyi birazcık esnetmeye çalışabilirim hocam. Sonuçta bir kere alacağım ve gittiği yere kadar kullanacağım.
Anka kumaş güzel olur. Deri almayın dikkat edin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Geri
    Yukarı