Hawk Fame vs xDrive Anka

Bütçe
9000
Son düzenleme:
Amazon'dan alirsan 9599 TL Hawk future iskelet sistemi en iyi olan seri cidden kaliteli ve guvenli parcalari yurt disinda uretiliyor cok saglamlar fab ve fame TR de uretiliyor futurenin daha fazla tasima kapasitesi var ve kumaslari sungerleri cok kaliteli, futurenin alt mekanizmasi cok daha iyi. Zio denemedim siteleri cok karisik bende hawk fame ve xdrive kullandim suan guncel arak future kullaniyorum

Hocam 7 şubatta future geçmeyi düşünüyorum demişsin, 8 şubatta güncel olarak future kullanıyorum demişsin. Gerçekten kullanıyor musun ya da bi yazım yanlışı vs mi oldu orada?

Ben Anka modelini tercih etmeyi düşünüyorum. Future'un mekanizması iyi olsa da ergonomisi ve sertliğinden çok fazla geribildirim ve şikayet var. Anka'dan memnun kalmadığın kısım neresi tam olarak?

Hocam 7 şubatta future geçmeyi düşünüyorum demişsin, 8 şubatta güncel olarak future kullanıyorum demişsin. Gerçekten kullanıyor musun ya da bir yazım yanlışı vs mi oldu orada?

Ben Anka modelini tercih etmeyi düşünüyorum. Future'un mekanizması iyi olsa da ergonomisi ve sertliğinden çok fazla geribildirim ve şikayet var. Anka'dan memnun kalmadığın kısım neresi tam olarak?

Kullanıyorum Koçtaş'dan gidip aldım Anka kullandim fakat ilk parcalari sorunlu ve eksik geldi destek talebinde uzun sure cevap gelmedi en sonunda gonderdiler oda yerine tam oturmadi gicirdiyordu hep ve koltugu rahat bulamadim ozellikle dikisi acik geldi yan kisimlardaki iade talebinde bulunamadim cok gec cevap veriyorlardi genelde rahat bulamadim. Hawka gectim gercekten memnun kaldim koltugun biraz sert olmasi uzun omurlu ve konforlu yapar ben bayağı rahatladim futureye gecince acilari vs. her seyi cok iyi ve cok saglam teknik destekte her yerden aninda ceval veriyor uzun yillat xdrivr kullanmama rağmen memnun kalmadim.

Kullanıyorum Koçtaş'dan gidip aldım Anka kullandim fakat ilk parcalari sorunlu ve eksik geldi destek talebinde uzun sure cevap gelmedi en sonunda gonderdiler oda yerine tam oturmadi gicirdiyordu hep ve koltugu rahat bulamadim ozellikle dikisi acik geldi yan kisimlardaki iade talebinde bulunamadim cok gec cevap veriyorlardi genelde rahat bulamadim. Hawka gectim gercekten memnun kaldim koltugun biraz sert olmasi uzun omurlu ve konforlu yapar ben bayağı rahatladim futureye gecince acilari vs. her seyi cok iyi ve cok saglam teknik destekte her yerden aninda ceval veriyor uzun yillat xdrivr kullanmama rağmen memnun kalmadim.

Anladım teşekkürler hocam. Epeydir koltuk arayışındayım ve orta yol hiçbir şekilde bulunmuyor, her bir koltuk için mutlaka bir şikayet var. Anka'da da çok şikayet yok ama parça eksikliği yaşayanlar olmuş sizin gibi, normalde olası şeyler ama ilgilenmiyorlarsa biraz sıkıntı. Bulduklarımın en tutarlılarından birisi de Future ama Future'da da sertlik kısmı neredeyse çok sık şikayet edilen kısım. Sadece sertliği konusunda emin olamıyorum Future'da.

Anladım teşekkürler hocam. Epeydir koltuk arayışındayım ve orta yol hiçbir şekilde bulunmuyor, her bir koltuk için mutlaka bir şikayet var. Anka'da da çok şikayet yok ama parça eksikliği yaşayanlar olmuş sizin gibi, normalde olası şeyler ama ilgilenmiyorlarsa biraz sıkıntı. Bulduklarımın en tutarlılarından birisi de future ama Future'da da sertlik kısmı neredeyse çok sık şikayet edilen kısım. Sadece sertliği konusunda emin olamıyorum Future'da.

Olumsuz yorum olmayan yorum yok koltuk tercih meselesi deneyebilirsen dene Hawk'ın sert dedıklerı nokta tamamen uzun ömürlü yapıyor kalın sungerler kullanılmış. Ince sungerler kısa omurlu ve gıttıkce konforu azalan sungerler sert ve kalın sungerler iyidir ki Hawk bu konuda hakkını veriyor yine de karar senin deneyebilirsen dene.

Olumsuz yorum olmayan yorum yok koltuk tercih meselesi deneyebilirsen dene Hawk'ın sert dedıklerı nokta tamamen uzun ömürlü yapıyor kalın sungerler kullanılmış. Ince sungerler kısa omurlu ve gıttıkce konforu azalan sungerler sert ve kalın sungerler iyidir ki Hawk bu konuda hakkını veriyor yine de karar senin deneyebilirsen dene.

Hawk Fab aldım biraz gıcırdıyor onun dışında mutluyum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı