Hawk Future alınır mı?

• Konuyu başlatan EymK
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 100

EymK

Decapat
Daha fazla  
Bu modelin kronik sorunu vs. var midir? Kullanan varsa yorumlarini duymak isterim. Ayrica baska alternatifler falan varsa eger önerilere de acigim. Bir de boyum 176, kilom 70. Kilodan yana pek sıkıntı olacagini zannetmiyorum ama acaba boy konusunda sorun yasar miyim?

Son düzenleme:
Hawk Future Cyber Edition kullanıyorum. Sallanma mekanizması ilk geldiğinden beri çalışmıyor. İlk aldığım zamanlar rahat hissettirmiyordu, şu an rahat kullanıyorum. Pek memnun değilim ama rahat oturuyorum.

Hawk Future Cyber Edition kullanıyorum. Sallanma mekanizması ilk geldiğinden beri çalışmıyor. İlk aldığım zamanlar rahat hissettirmiyordu, şu an rahat kullanıyorum. Pek memnun değilim ama rahat oturuyorum.

Birkaç incelemeye baktim, yorumlarda sallanma mekanizmasinin calismadigini yazmislar ve birkaç kiside rahat olmadigini yazmis.

xDrive 15'li Plus kumaş al daha iyi. Kullanıyorum halihazırda.

Hocam o koltugun rahatsiz oldugun veya sevmedigin herhangi bir yani var mi? Bir de hocam boyun kac cm, basin kafa yastigina denk geliyor mu?

Hawk Future ilk çıktığından beri kullanıyorum 2021 Kasım sonu gibi almıştım gayet memnunum rahat bir koltuk
1 kez yaslanma mekanizması bozulmuştu destek ekibine yazdım garanti içinden ücretsiz yenisini gönderdiler hemen firma ürünün arkasında da duruyor yani ben tavsiye ediyorum kesinlikle.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı