Hawk Future mı, Zio Fabric mi?

Nihai karar olarak Hawk Future almaya karar verdim. Future modellerinin hepsi kumaş zaten. 1 Tane derisi var sadece. Fikir belirten herkese teşekkür ederim. Zio o internet sitesiyle daha çok potansiyel müşteri kaçırır. Benim gibi düşünen çok ki siteyi değiştirmeye karar vermişler. Yıl başına kadar değişecek diyordu yetkili biri dc sinden.
 

Kanka şansımı seveyim bende çok araştırma yaptım ve bunun piyasa da tek olduğuna karar verdim alacaktım. 4.500 civarlrındaydı şu an 6K olmuş . O kadar araştırma yaptım ki ondan iyisi yok onu alacağım kafasındaydım, 6K şu an fazla geliyor bilmiyorum ne yapacağım. Yazık günah ya bu kadar zam yapılması 3 günde 1.5k zam gelmiş.
 
Asgari ücretin 8.500₺ olmasıyla beraber a dan z ye her şeye zam geleceği belliydi dostum. Ben de hemen karar verip aldım. İndirim falan kovala istersen. Ben de bekliyorum hala koltuğu.
 
Şu anlık elime para geçtiğinde direkt zio Gaming'den alacağım. Neden diye soracak olursan modifiye ile aynı parçaları taktığımda 4855 TL denk geliyor. İstesem hawk future da alabilirm aslında ama zamlı hali çok fazla 6kya daha iyi koltuklar vardır eminim.

Edit: Kalite konusunda hawk daha iyi biliyorum evet fakat mevzu 6kya daha iyi koltuklar olması.
 
Birçok kişiye göre Zio, Hawk'tan daha iyi bro. %50 %50 yani. Bence ikisi de birbirinden iyi değil. Sadece Zio'nun sitesi çok kötü. Ben sırf sitesi yüzünden Zio'yu eledim. Paran varsa Zio'ya da zam gelmeden alabilirsin bence.

Bu arada Zio'dan alacaksan yayıncıların %10 indirim kodu falan oluyordu, onu bir araştır.
 

Merhaba, bende future almayı düşünen biriyim hocam aradan 2 yıl geçmiş koltukta bir sorun oldu mu bunca zaman?
 
@584754 hocam hala kullanıyor musunuz bende future modelini almayı düşünüyorum zio ve Hawk arasında kaldım. Sizce hangisini tercih edeyim.

 
@584754 hocam hala kullanıyor musunuz bende future modelini almayı düşünüyorum zio ve Hawk arasında kaldım. Sizce hangisini tercih edeyim.

evde future kullanıyorum geçen kafede zio vardı ikisini de deneyimledim zio da fena değil aslında hawk bi tık daha sert çok da değil tabi ama daha dik koltuk ve sağlam hissiyatı veriyor
 
Evde future kullanıyorum geçen kafede zio vardı ikisini de deneyimledim zio da fena değil aslında Hawk bir tık daha sert çok da değil tabii ama daha dik koltuk ve sağlam hissiyatı veriyor.

Hocam zio almak çok riskli geliyor iade etmesi olmuyor galiba Hawk da en azından müşteri hizmetleri çok iyi rahat gelmezse iade edebilirm diye düşünüyorum.
 
Hocam zio almak çok riskli geliyor iade etmesi olmuyor galiba Hawk da en azından müşteri hizmetleri çok iyi rahat gelmezse iade edebilirm diye düşünüyorum.
Knk, müşteri hizmetleri baya iyi evet bende bir tekeri kırık çıktı aradım fotoyu da attım wp den 1 haftada geldi (tek kötüsü kargo uzun sürüyor hawkda en küçük şey için bile) ayrıca oyuncu koltuğu alıyorsun aşırı rahat bekleme seni dik tutarak odaklanmanı da arttırması lazım yoksa yumuşacık ofis koltuğu kullan pc başında mışıl mışıl uyursun, future sağlam fiyatını hakediyor tek kötüsü bence baş yastığı biraz fazla sert, hafızalı tek parça olduğu içinde bölemiyorsun (bazıları bölünüyor vb. Demiş fln) başka olumsuz yanı yok gibi genel olarak ideal rahatlıkta

Boyum 1.74 eğer benden 3-5 cm daha uzunsan daha iyi oturur boyun yastığı tam ense boşluğuna denk gelir (aşağıya kaydırıyorum ama geri kalkıyor)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…