Hawk Future mı, Zio Fabric mi?

Ben de en sonunda future aldım ve gayet iyi ama tek kötü yanı kafa yastığı, fazla sert ve tam boyun kısmına gelmiyor.
ben gittim future modelini yerinde denedim gerçekten kafa yastığı çok sertti ama bana sipariş ettikten sonra arayıp yastık için ayrıyeten ekleyebileceklerini söylediler bende siparişi verdim ve arayıp eklemelerini rica ettim bakalım gelince bilgilendiririm sende rica edebilirsin

Evet geldi.
Genel anlamda bayağı kaliteli bir koltuk
Kolçakları amortisör mekanizmalar vs. çok iyi.
Tek beğenmediğim şey baş yastığı çok sert.
İçini açıp süngerine baktım kaliteli sünger kullanılmış ama bayağı sert yani taş gibi :D
Kumaşı falan iyi yani yazın terletemez zaten bu yüzden hawk yönünde kullandım tercihimi.
Bel yastığı fena değil.
Oturma kısmı biraz sert ama oturdukça açılacaktır sonuçta yeni bir ürün
Kol pedi almıştım yanında feel kol pedi olarak geçiyor onu da çok beğendim iyi ki almışım alırken siz de alın bence normal fiyatı 100 TL ama şu an indirimde 60 TL :)
Benim yorumlarım şu anlık böyle daha 2 gün oldu zaten.
Kargo bir tık gecikti 29 Ekim'den vs üstte demiştim zaten.
Ama sağlam bir ürün yani sorun çıkacağını sanmıyorum ki çıkarsa bile marka her arkasında duruyor ürünün :)
Hocam birsey sormak istiyorum bugun future grey modeli elime ulasti fakat oturdugum yerde geriye dogru baya bi egim var otururken bacaklarimi agritiyor iphone su terazisiyle olcum 13 14 derece sanirim bir egim var sende boyle bir durum var mi ?

Merhaba arkadaşlar biraz geç cevap yazıyorum kusura bakmayın
Koltuktan genel anlamda memnunum oturma kısmı sertliği falan biraz yumuşadı
Ama buna sert diye değil uzun ömürlü olarak göçük yapar mı diye bakmak mantıklı.
Dediğim gibi herhangi bir rahatsızlık hissi vermiyor.
Kolçaklar çok iyi tuşlarda vs bir problem yok pedler de çok rahat.
Baş yastığı gerçekten çok sertti yani bırakın kafayı koymayı direkt olarak sert bir süngerden yapılmış.
Sünger kaliteli ama rahat değil.
Ben de kafa yastığını pamukla doldurttum sıkıntı yok yani şu anda.
Boyun kısmına kafa yastığı tam gelmiyor o yüzden kafa yastığını çıkarmak daha mantıklı.
Amortisör mekanizmalar geriye yatma yarasa mekanizma falan gayet başarılı sorunsuz.
Bel yastığında da bir rahatsızlık çekmedim bel yastıksız kullanmak zaten sağlıklı olmuyor hem geniş hem de yumuşak yapılmış.
Benim görüşüm bu şekilde arkadaşlar başka sorunuz varsa cevaplarım :)

Merhaba arkadaşlar biraz geç cevap yazıyorum kusura bakmayın.
Koltuktan genel anlamda memnunum oturma kısmı sertliği falan biraz yumuşadı.
Ama buna sert diye değil uzun ömürlü olarak göçük yapar mı diye bakmak mantıklı.

Koltuk hava alıyor zaten kumaş delikli ondan deri gibi olmaz diye düşünüyorum.

Baş yastığı gerçekten çok sertti yani bırakın kafayı koymayı direkt olarak sert bir süngerden yapılmış.
Boyun kısmına kafa yastığı tam gelmiyor o yüzden kafa yastığını çıkarmak daha mantıklı.
Amortisör mekanizmalar geriye yatma yarasa mekanizma falan gayet başarılı sorunsuz.
Bel yastığında da bir rahatsızlık çekmedim bel yastıksız kullanmak zaten sağlıklı olmuyor hem geniş hem de yumuşak yapılmış.
Bende kullaniyorum dediklerine katiliyorum gayet basarili benim tek sorum oturma kisminin egimi bana biraz fazla geldi oturdugumda bacaklarimi kesiyor sen boyle bir promlem yasiyormusun ?

Bende kullanıyorum dediklerine katiliyorum gayet basarili benim tek sorum oturma kisminin egimi bana biraz fazla geldi oturdugumda bacaklarimi kesiyor sen boyle bir promlem yasiyor musun?

Hayır dostum ben öyle bir sorun yaşamıyorum.
Belki kurulumda bir sıkıntı vardır ya da parçalarda bir yanlışlık vardır.
Hawk ı ara istersen ya da WhatsApp hatlarına yazabilirsin.

@N Y R O
Hocam ben de almayı düşünüyorum ama ölçüleriyle ilgili bir sorum olacak. Verilen bilgilere göre future serisinin oturma kısmının yerden minimum yüksekliği 48cm. Kolçakların minimum uzunluğu ise 29 cm. Yani kolçakların üst kısmının minimum 77cm civarı bir yükseklikte olacağını anlıyorum.

Ancak kolçaklar oturma kısmının bittiği yerde başlamıyor gördüğüm kadarıyla. Biraz daha altta kalıyor sanırım. Benim masam 74cm yükseklikte bu yüzden birkaç santim bile önemli benim için.

Sizden ricam kolçakların üst kısmının yerden minimum yüksekliğini ölçebilir misiniz benim ve durumu bana benzer olan arkadaşlar için. Teşekkürler
@N Y R O
Hocam ben de almayı düşünüyorum ama ölçüleriyle ilgili bir sorum olacak. Verilen bilgilere göre future serisinin oturma kısmının yerden minimum yüksekliği 48cm. Kolçakların minimum uzunluğu ise 29 cm. Yani kolçakların üst kısmının minimum 77cm civarı bir yükseklikte olacağını anlıyorum.

Ancak kolçaklar oturma kısmının bittiği yerde başlamıyor gördüğüm kadarıyla. Biraz daha altta kalıyor sanırım. Benim masam 74cm yükseklikte bu yüzden birkaç santim bile önemli benim için.

Sizden ricam kolçakların üst kısmının yerden minimum yüksekliğini ölçebilir misiniz benim ve durumu bana benzer olan arkadaşlar için. Teşekkürler

Edit: Müşteri hizmetleri mesaja dönüş yapmadı ben de aradım. Ellerindeki future model koltuğu ölçmelerini rica ettim ve kolçakların yerden minimum yüksekliği 66cm çıktı. Sitedeki görsellerin de yakında değişeceğini söylediler.

Son düzenleme:
Hocam fotoğraf istesem çekip atabilirmisiniz? Sırt kısmı sitedeki fotoğrafta çok geride duruyor en dik pozisyonda yandan bakıldığında 90 derece durabiliyormu?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı