Hawk Future vs Zio

Yer
Bursa
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Sistem MSI RX 6800 Gaming Z Trio 16GB | Ryzen 5 7600 | 32 GB 6000MHz DDR5 Ram | Monitör Dell S2721DGFA 27" 2K 165hz IPS | Klavye Theory TH80 Pro | Mouse Razer Viper V3 Pro
Selamlar. Oyuncu koltuğu alacağım Hawk Future serisi ve Zio marka arasında kaldım siz ne önerirsiniz? Boyum uzun değil ve kilolu da değilim. Sert hissettirmesin otururken rahat olayım yeter.

Zio kullanıyorum hocam memnunum Fabric model. Oturma kısmına ekstra visco seçimi yaptım rahat yumuşak. Konforlu koltuk. En sevdiğim kısım 5. katta oturuyorum asansör yok. Daha önce farklı marka bir koltuk almıştım yukarı çıkartana kadar canım çıkmıştı kargo çıkarmıyor. Zio da eve teslimat var ve kurulu hazır seçeneği. Öyle aldım odama koyup gittiler. Kutuyu çıkardım koltuk hazır. Tabii ek ödeme oldu ama şimdi bel fıtığım var mesela bu taşıma kaldırmalardan dolayı hep eve. Asansörsüzlük zor. Böyle bir durum için de bana almama ek sebep oldu.

İnceleme: Zio Fabric Oyuncu Koltuğu Kısa İnceleme (jet Black)

incelemem de burada

Zio kullanıyorum hocam memnunum Fabric model. Oturma kısmına ekstra visco seçimi yaptım rahat yumuşak. Konforlu koltuk. En sevdiğim kısım 5. katta oturuyorum asansör yok. Daha önce farklı marka bir koltuk almıştım yukarı çıkartana kadar canım çıkmıştı kargo çıkarmıyor. Zio da eve teslimat var ve kurulu hazır seçeneği. Öyle aldım odama koyup gittiler. Kutuyu çıkardım koltuk hazır. Tabii ek ödeme oldu ama şimdi bel fıtığım var mesela bu taşıma kaldırmalardan dolayı hep eve. Asansörsüzlük zor. Böyle bir durum için de bana almama ek sebep oldu.

İnceleme: Zio Fabric Oyuncu Koltuğu Kısa İnceleme (jet Black)

incelemem de burada
Ekstra visco dediğiniz hangi seçenekte var ben göremedim sanırım.

Ekstra visco dediğiniz hangi seçenekte var ben göremedim sanırım.

Venom Fabric.
Her şeyi siz ekle çıkar yapabiliyorsunuz mekanizma vs kol pedleri Full.
Ben standart kol seçtim mesela çok oynak bir şey olsun sevmem gayet iyi.
Mekanizma multi tilt.
Tekerlek standart
Bir de kol desteği ekledim.
Ayak ise krom seçtim.
Gerisi çoğu süs zaten.

1727710779652.png

1727710791534.png

Hocam bir de eğer olur alırsanız son olarak kod var

Yayıncıların kodları toplam fiyattan %10 indirim yapıyor ben levo kullanmıştım yayıncı kodu. Mutlaka unutmayın.

Son düzenleme:
Venom Fabric.
Her şeyi siz ekle çıkar yapabiliyorsunuz mekanizma vs kol pedleri Full.
Ben standart kol seçtim mesela çok oynak bir şey olsun sevmem gayet iyi.
Mekanizma multi tilt.
Tekerlek standart
Bir de kol desteği ekledim.
Ayak ise krom seçtim.
Gerisi çoğu süs zaten.

Eki Görüntüle 2320005

Eki Görüntüle 2320007

Hocam bir de eğer olur alırsanız son olarak kod var

Yayıncıların kodları toplam fiyattan %10 indirim yapıyor ben levo kullanmıştım yayıncı kodu. Mutlaka unutmayın.
Şu an bildiğiniz bir kod var mı? Teşekkür ederim ilginize.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı