Hawk Gaming Chair Fab V5 alınır mı?

Makaleler
7
Daha fazla  
Eski koltuğum kırıldı ve birkaç gündür mutfak sandalyesi ile idare ediyorum. Gerçekten çekilecek çile değilmiş. Biraz araştırınca 7000 TL bandında Hawk Fab modelini gördüm.

Hepsiburada üzerinden bu rengini 500 TL kuponum ile 7000 TL'ye vade farksız 6 ay taksit ile alabiliyorum, sizce alınır mı? Bu bütçeden daha iyi bir ürün alabilir miyim?

Bütçem 7.5-8 bin TL üstüne çıkmaz. Boyum 175, 70 kiloyum.

Son düzenleme:
Fab serisini eleştiriyorlar ama bence alınmaz denecek bir model değil. Eğer future veya Andromeda 2025 bandına çıkamıyorsanız bence alınır. Bekleyip bütçe arttırıp Andromeda 2025 almanızı daha çok tavsiye ederim ama.

Fab serisinin sağlamlığından çoğu kişi memnun değil. Bütçe çıkabiliyorsanız Fame ve Future serileri daha iyi.

190 boyunda 100 kilo bir bireyim, ben 2 seneden fazla oldu kıramadım Hawk Fab sandalyeyi. Ama çok ta kaliteli ve rahat olduğunu söyleyemem. Gıcırtılar ve tıkırtılar geliyor ve süngeri bence çok rahat değil.

Yeni monitör aldığımdan 7500 civarına bile zor çıktım. Sandalyeyle oturmak da aşırı konforsuz oluyor. 1 ay beklersem bütçemi arttırabilirim ama o kadar beklemek istemiyorum. Çok iri bir insan olmadığımdan sorun olacağını düşünmüyorum Fab modelinin.

Eski koltuğum kırıldı ve birkaç gündür mutfak sandalyesi ile idare ediyorum. Gerçekten çekilecek çile değilmiş. Biraz araştırınca 7000 TL bandında Hawk Fab modelini gördüm.

Hepsiburada üzerinden bu rengini 500 TL kuponum ile 7000 TL'ye vade farksız 6 ay taksit ile alabiliyorum, sizce alınır mı? Bu bütçeden daha iyi bir ürün alabilir miyim?

Bütçem 7.5-8 bin TL üstüne çıkmaz. Boyum 175, 70 kiloyum.

Kendim kullanıyorum menunum alınır.

Yeni monitör aldığımdan 7500 civarına bile zor çıktım. Sandalyeyle oturmak da aşırı konforsuz oluyor. 1 ay beklersem bütçemi arttırabilirim ama o kadar beklemek istemiyorum. Çok iri bir insan olmadığımdan sorun olacağını düşünmüyorum fab modelinin.

Kaç kilo olduğunuza bağlı. Ürünün aşağısında boy ve kilo sınırı var.

Fab V5 için:

1764936479931.png

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı