Koltuk bugün ulaştı kurulumunu yaptım ama oturup arkaya yaslanınca amartisör en üstte iken 1 cm kadar aşağıya çökme oluyor ve en üst şekilde oturamıyorum. Neden olabilir hatalı ürün mü?
2 tane kol var birisi amortisörü ayarlıyor birisi arkaya doğru yaylanmamı sağlıyor amortisör kolunu çekip en yükseğe sabitleyince oturup arkaya yaslanınca 1 2 3 tık aşağı düşüyor Full düşmüyor ama düşüyor en alt ayara alıyorum amortisörü böyle bir sorun olmuyor orta derecede yükseltiyorum koltuğu üstünü oturup arkaya yaslanıyorum yine aynı sorun.
Hatta üstünden kalkınca o inen bir santim biraz zıplatıyordur da sandalyeyi. O sırada ses de çıkartıyor tabi sandalye. Bende zamanla o mesafe artınca her kalktığımda çok sesli bir şekilde geri tepiyordu ağıtlık üstünden kalktığı an. Hemend eğiştirttim amortisörü.
Hatta üstünden kalkınca o inen bir santim biraz zıplatıyordur da sandalyeyi. O sırada ses de çıkartıyor tabii sandalye. Bende zamanla o mesafe artınca her kalktığımda çok sesli bir şekilde geri tepiyordu ağıtlık üstünden kalktığı an. Hemend eğiştirttim amortisörü.