Hawk koltuk 1 cm kadar aşağıya çöküyor

Hocam sorun devam ediyor mu? Bende de aynı sorun mevcut.
hocam aynı sorunu yaşadım 2. ayım ama her geçen gün dahada artıyor gibi . Destek lie ulaşmaya çalıştım 2 iş günü içinde cevap alamazsam 500 tl ye amartisör sipariş edeceğim .

Koltuk bugün ulaştı kurulumunu yaptım ama oturup arkaya yaslanınca amartisör en üstte iken 1 cm kadar aşağıya çökme oluyor ve en üst şekilde oturamıyorum. Neden olabilir hatalı ürün mü?
Son durum nedir hocam garantiye yolladınız mı? Yollamadıysanız sorun arttı mı bende aynı sorunu yaşıyorumda, garantiye yollamaya üşeniyorum.

Merhaba, bende hawk koltuk aldım ve aynı problemler bende de var. Oturulduğunda hafif ses yaparak (hatta bi yere takılır gibi olup) 1 cm iniyor kalkınca geri 1 cm kalkıyor. Destek talebi oluşturdum. Sizin sorun çözüldü mü acaba?

Merhaba, bende hawk koltuk aldım ve aynı problemler bende de var. Oturulduğunda hafif ses yaparak (hatta bi yere takılır gibi olup) 1 cm iniyor kalkınca geri 1 cm kalkıyor. Destek talebi oluşturdum. Sizin sorun çözüldü mü acaba?
Hocam 6 aydır kullanıyorum garantiye yollamadım şuanlık bir sorun yok, daha fazla artışta olmadı çökmede. Tam bozulunca garantiye yollarım sanırım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı