Deri mi düşünüyorsun kumaş mı?
İkisinin de avantajı dezavantajı var hocam. Kumaş teri emiyor. Deri üzerinde uzun kullanımdan sonra hafif çatlamalar oluşuyor vs. Ben deri xDrive Sancak modelini tercih etmiştim. Çok ufak çatlamalar dışında çok memnunum. Sana da öneririm.Hocam hiç fark etmez terletmesin yeter hangisini tercih etmeliyim.
İkisinin de avantajı dezavantajı var hocam. Kumaş teri emiyor. Deri üzerinde uzun kullanımdan sonra hafif çatlamalar oluşuyor vs. ben deri xDrive sancak modelini tercih etmiştim. Çok ufak çatlamalar dışında çok memnunum. Sana da öneririm.
xDrive markasına 2 sene önce İstanbul'da mağazasına gittim resmen müşteriyi takmayan ve aşağılayan bir tavırları var. Bir arkadaşım da sorun yaşamıştı ve destek olmamışlardı. Bende XPrime markasına İstanbul Pendik mağazasına gitmiştim. Cidden kaliteli insanlar ve en önemlisi ürünleri çok iyi.
Ben XPrime Titan modelini kullanıyorum ve 2 yıldır taş gibi sorunsuz ve problemsiz. Bir kere kolçak düğmesi bozuldu firmanın WhatsApp destek hattından yazdım ikiletmeden yenisini gönderdiler.
Ben çok memnunum tavsiye ederim. 2024 içerisindeki modellerinde de Smart sünger teknolojisi kullanmaya başladılar. Diğer markalarda olmayan bir teknoloji ama bazı markalar özellikle isim vermek gerekirse Hawk markası eklemediği özelliği ürün açıklamalarına yazmış. Kullanıcıları kandırıyorlar.
Benim yarış arabam bu herkese tavsiye ederim.
![]()
Xprime Titan Kumaş Oyuncu Koltuğu Siyah
XPrime Titan Kumaş Oyuncu Koltuğu 5400-GT + Moleküler Smart Sünger Teknolojisi ile Türkiye'nin En İyi Fiyat Performans Oyuncu Koltuğudur!xprime.com.tr
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.