Hawk mı xDrive mı?

Bütçe
6 10k arası

ruzgarxrd

Centipat
Daha fazla  
Rahat bir oyuncu koltuğu arıyorum fakat iki marka arasında kaldım. Hangisi uzun kullanım için daha iyi hangisini tercih etmeliyim?

Hocam hiç fark etmez terletmesin yeter hangisini tercih etmeliyim.
İkisinin de avantajı dezavantajı var hocam. Kumaş teri emiyor. Deri üzerinde uzun kullanımdan sonra hafif çatlamalar oluşuyor vs. Ben deri xDrive Sancak modelini tercih etmiştim. Çok ufak çatlamalar dışında çok memnunum. Sana da öneririm.

İkisinin de avantajı dezavantajı var hocam. Kumaş teri emiyor. Deri üzerinde uzun kullanımdan sonra hafif çatlamalar oluşuyor vs. ben deri xDrive sancak modelini tercih etmiştim. Çok ufak çatlamalar dışında çok memnunum. Sana da öneririm.

Eyvallah hocam bir bakacağım önerin için sağ ol.

xDrive markasına 2 sene önce İstanbul'da mağazasına gittim resmen müşteriyi takmayan ve aşağılayan bir tavırları var. Bir arkadaşım da sorun yaşamıştı ve destek olmamışlardı. Bende XPrime markasına İstanbul Pendik mağazasına gitmiştim. Cidden kaliteli insanlar ve en önemlisi ürünleri çok iyi.
Ben XPrime Titan modelini kullanıyorum ve 2 yıldır taş gibi sorunsuz ve problemsiz. Bir kere kolçak düğmesi bozuldu firmanın WhatsApp destek hattından yazdım ikiletmeden yenisini gönderdiler.

Ben çok memnunum tavsiye ederim. 2024 içerisindeki modellerinde de Smart sünger teknolojisi kullanmaya başladılar. Diğer markalarda olmayan bir teknoloji ama bazı markalar özellikle isim vermek gerekirse Hawk markası eklemediği özelliği ürün açıklamalarına yazmış. Kullanıcıları kandırıyorlar.

Benim yarış arabam bu herkese tavsiye ederim.

xDrive markasına 2 sene önce İstanbul'da mağazasına gittim resmen müşteriyi takmayan ve aşağılayan bir tavırları var. Bir arkadaşım da sorun yaşamıştı ve destek olmamışlardı. Bende XPrime markasına İstanbul Pendik mağazasına gitmiştim. Cidden kaliteli insanlar ve en önemlisi ürünleri çok iyi.
Ben XPrime Titan modelini kullanıyorum ve 2 yıldır taş gibi sorunsuz ve problemsiz. Bir kere kolçak düğmesi bozuldu firmanın WhatsApp destek hattından yazdım ikiletmeden yenisini gönderdiler.

Ben çok memnunum tavsiye ederim. 2024 içerisindeki modellerinde de Smart sünger teknolojisi kullanmaya başladılar. Diğer markalarda olmayan bir teknoloji ama bazı markalar özellikle isim vermek gerekirse Hawk markası eklemediği özelliği ürün açıklamalarına yazmış. Kullanıcıları kandırıyorlar.

Benim yarış arabam bu herkese tavsiye ederim.

Göz önünde bulunduracağım aklımda IKEA MARKUS da var bakalım hayırlısı neyse.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı