Hawk oyuncu koltuğu çok sert

Bütçe
3162

CryCasher

Kilopat
Katılım
6 Mart 2019
Mesajlar
1.601
Makaleler
2
Çözümler
5
Hawk koltuk almayin aldirmayin tavsiye etmeyin. Kullanmadiginiz bir şeyi kimseye tavsiye etmeyin. Bu insanlar size guvenip aliyor. Ben de size guvendim aldim. Şu an mutfaktaki tahta sandalye bu koltuktan daha rahat. Allah carpsin bak niye ona oturmuyorsun diyorsan o koltuk odun 10 saat oturunca kiriliyor. Boyum 1.95 kilom 95 koltuk o kadar kotu ki 1 ayda 4 senelik internet kafedeki koltuktan daha kotu duruma geldi. Amortisor kendi kendine iniyor oturunca popo kismina sert gelip agritiyor. Yastigi buyuttuler alttan kaciyor diye simdi geriye yaslaniyorsun sirtin 2'ye ayriliyor. Sirtinin orta kismindan asagisi onde. Sirtin ortasindan yukarisi geride. Minecraft gibi oldum yaslanamiyorum arkama boynum zaten felc kaldi yastigi kaldirsam bile geriye yaslaninca sert gelip cart curt ediyor. Yaslanmaya da korkuyorum. Zaten bir anda kirılacak hissi veriyor. Koltuk almayin aga almayin. Musteri hizmetleri iyiymiş dedin adami ariyorum askerlik arkadasi gibi konustu. Sorun yok herhalde isinde usta adamlara butun sorunlari belli ettim adamlar gitti rahat ama asagi dusen yastigi dev gibi yastikla degisti amortisoru de degisti ama sorun ayni amortisor assagi dusuyor. Hatta bu sefer oturunca yay gibi zipliyon dedim. Hiçbir şeyi degismemis amortisor ve koltuk yastigi haric adamlar dedi fotograf atar misiniz atiyorum zaten 3 gunde bir cevap veriyorlar WhatsApp'a. Bu sefer aradim tekrar yollamami istediler ama o gun ben koltuk bulmak icin herkese sordum 1 kisi 8 gunlugune verdi simdi tekrar koltuk bulamam diye gonderemedim iade istedim onu da yedek koltuk yok diye gonderemedim yeni koltuk olsam bunu gondersem bunun iade alicaginin garantisi yok boyle mal gibi kaldim hiçbir sorun yasamadigim yurt disi urunler ama iste Türk marka olunca Türk marka koltuk ve Türk marka masa. Nedir bu Turklerden cektigim? Tamam bende turkum insanlar irkiyla gurur duyar ben Türk oldugum icin kendimden nefret ediyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hawk koltuk almayin aldirmayin tavsiye etmeyin. Kullanmadiginiz bir şeyi kimseye tavsiye etmeyin. Bu insanlar size guvenip aliyor. Ben de size guvendim aldim. Şu an mutfaktaki tahta sandalye bu koltuktan daha rahat. Allah carpsin bak niye ona oturmuyorsun diyorsan o koltuk odun 10 saat oturunca kiriliyor. Boyum 1.95 kilom 95 koltuk o kadar kotu ki 1 ayda 4 senelik internet kafedeki koltuktan daha kotu duruma geldi. Amortisor kendi kendine iniyor oturunca popo kismina sert gelip agritiyor. Yastigi buyuttuler alttan kaciyor diye simdi geriye yaslaniyorsun sirtin 2'ye ayriliyor. Sirtinin orta kismindan asagisi onde. Sirtin ortasindan yukarisi geride. Minecraft gibi oldum yaslanamiyorum arkama boynum zaten felc kaldi yastigi kaldirsam bile geriye yaslaninca sert gelip cart curt ediyor. Yaslanmaya da korkuyorum. Zaten bir anda kirılacak hissi veriyor. Koltuk almayin aga almayin. Musteri hizmetleri iyiymiş dedin adami ariyorum askerlik arkadasi gibi konustu. Sorun yok herhalde isinde usta adamlara butun sorunlari belli ettim adamlar gitti rahat ama asagi dusen yastigi dev gibi yastikla degisti amortisoru de degisti ama sorun ayni amortisor assagi dusuyor. Hatta bu sefer oturunca yay gibi zipliyon dedim. Hiçbir şeyi degismemis amortisor ve koltuk yastigi haric adamlar dedi fotograf atar misiniz atiyorum zaten 3 gunde bir cevap veriyorlar WhatsApp'a. Bu sefer aradim tekrar yollamami istediler ama o gun ben koltuk bulmak icin herkese sordum 1 kisi 8 gunlugune verdi simdi tekrar koltuk bulamam diye gonderemedim iade istedim onu da yedek koltuk yok diye gonderemedim yeni koltuk olsam bunu gondersem bunun iade alicaginin garantisi yok boyle mal gibi kaldim hiçbir sorun yasamadigim yurt disi urunler ama iste Türk marka olunca Türk marka koltuk ve Türk marka masa. Nedir bu turklerden cektigim? Tamam bende turkum insanlar irkiyla gurur duyar ben Türk oldugum icin kendimden nefret ediyorum.

Hocam biraz fazla abartmamış mısınız? Özellikle son cümlelerde.
 
Türk oldugum icin kendimden nefret ediyorum.

Markaları beğenmediniz diye ırkınızdan nefret ediyorsanız bir probleminiz var demektir.
Markaları beğenmediyseniz markalardan nefret ediyorum deyin, Türk olmakla ne alakası var?

Koltuk konusunda bilemiyorum hocam, çoğunluk beğeniyor aslında Hawk'ı.
Talihsizlik olmuş.
 
Öncelikle Türk olduğun için kendinden nefret etme. Bende de rampage var çok rahat sayılmaz 1500Tl ye almıştım o zaman ofis sandalyesi alayım dedim çok saçma fiyatlar çıktı karşıma biraz daha bütçem olsa ofis sandalyesi alacaktım ikeadan onlar daha iyi biliyorum. Ama sende sorunlar bende de var koltuk yumuşak değil sert yapılı , çoğu mekanizması düzgün değil. Sola yatması var. Destek ekibi düzgün değil.

Ama bütçeye nazaran iyi. Bence siz onu direk iade etme işine girmeniz lazımdı ilk aldığınız zaman rahatsız olduğunuzda. Eskiden düz bir sandalyede çok ağrı çekiyordum ondan aldım bu aldığım da bana ağrı verecek nitelikte ise iade ederim. Siz iade etme seçeneği değerlendirin. Yedek sandalye vs. Bulunması kolay şeyler ama pahalı ürün alıp sevmemek ve evde kalması kötü.
 
Aslına bakarsanız bahsettiğiniz marka o bütçe aralığında fazlasıyla tutan bir marka. Müşteri hizmetlerinin üslubu hoşunuza gitmemiş olabilir fakat her türlü iade ve değişim hakkı tanımışlar size. Zaten asıl önemli olan ve müşteri hizmetlerini iyi yapan o diye biliyorum. Özellikle son cümlelere doğru yaptığınız affınıza sığınarak söylüyorum ama şımarıklık olarak görüyorum. Beğenmediyseniz iade edersiniz. Sonuçta kuş tüyünden taht satmıyorlar giriş seviyesi oyuncu koltuğu ne bekliyorsunuz ki?
 
Hawk koltuklarına sert diyen ilk Türk vatandaşı sen olabilirsin.

Hawk Fatura Black koltuğuna sabah 8 akşam 6 iş yerinde oturuyorum ondan kalkıyorum evde Hawk Fab4 koltuğuna akşam 8 gece 12 kadar oturuyorum ne bir bel ağrısı ne de kalça ağrısı yapıyor pamuk gibi iki koltukta.
 
Markaları beğenmediniz diye ırkınızdan nefret ediyorsanız bir probleminiz var demektir.
Markaları beğenmediyseniz markalardan nefret ediyorum deyin, Türk olmakla ne alakası var?

Koltuk konusunda bilemiyorum hocam, çoğunluk beğeniyor aslında Hawk'ı.
Talihsizlik olmuş.

Mute yedimde cevap veremedim kendi irkimdan degil kendimden nefret ediyorum yazdim orada tek sorun marka degil genel olarak turklerde bir sorun var kotulemek amaciyla soylemiyorum.

Bunun türklükle ne alakası var :D

xDrive kullanıyorum yumuşacık.

Kanka turklukle alakasi ne bunu yapan kim Türk turkun yaptigi 1 tane kaliteli mal gormedim.

Hawk koltuklarına sert diyen ilk Türk vatandaşı sen olabilirsin.

Hawk fatura Black koltuğuna sabah 8 akşam 6 iş yerinde oturuyorum ondan kalkıyorum evde hawk fab4 koltuğuna akşam 8 gece 12 kadar oturuyorum ne bir bel ağrısı ne de kalça ağrısı yapıyor pamuk gibi iki koltukta.

Kanka ilkte yumusak geliyor ama uzun sure oturduktan sonra altta bir baski hissediyorum hawk fab V2 kullanıyorum bende herhalde model farkindan olabilir.

Aslına bakarsanız bahsettiğiniz marka o bütçe aralığında fazlasıyla tutan bir marka. Müşteri hizmetlerinin üslubu hoşunuza gitmemiş olabilir fakat her türlü iade ve değişim hakkı tanımışlar size. Zaten asıl önemli olan ve müşteri hizmetlerini iyi yapan o diye biliyorum. Özellikle son cümlelere doğru yaptığınız affınıza sığınarak söylüyorum ama şımarıklık olarak görüyorum. Beğenmediyseniz iade edersiniz. Sonuçta kuş tüyünden taht satmıyorlar giriş seviyesi oyuncu koltuğu ne bekliyorsunuz ki?

Hayir uslubunda bir sorun yok adamlar yapacağız deyip hiçbir cozume sonuç getiremiyorlar degisim hakki tamam onda sorun yok ama ürün 1 ayda bir bozulcaksa degisim hakkinin bir onemi yok iadeye gelirsek ben urunu İncehesap'tan aldim adamlar kabul etmiyor 6 ayi gectigi icin.

Öncelikle Türk olduğun için kendinden nefret etme. Bende de Rampage var çok rahat sayılmaz 1500TL'ye almıştım o zaman ofis sandalyesi alayım dedim çok saçma fiyatlar çıktı karşıma biraz daha bütçem olsa ofis sandalyesi alacaktım IKEA'dan onlar daha iyi biliyorum. Ama sende sorunlar bende de var koltuk yumuşak değil sert yapılı, çoğu mekanizması düzgün değil. Sola yatması var. Destek ekibi düzgün değil.

Ama bütçeye nazaran iyi. Bence siz onu direk iade etme işine girmeniz lazımdı ilk aldığınız zaman rahatsız olduğunuzda. Eskiden düz bir sandalyede çok ağrı çekiyordum ondan aldım bu aldığım da bana ağrı verecek nitelikte ise iade ederim. Siz iade etme seçeneği değerlendirin. Yedek sandalye vs. bulunması kolay şeyler ama pahalı ürün alıp sevmemek ve evde kalması kötü.

Abi turklugun bir tane iyi yanini soyler misin Allah rizasi icin 1500 TL'ye koltuk aliyosun ya butceye nazaran iyi ne demek abi ayni fiyata daha sorunsuzlari var ben oneri ustune aldim bunu iade etme isine girmedim ilk seferde cunku ilk geldiginde musteri hizmetlerini aradim bir sure sonra alisirsiniz dediler Technopat'a konu açtım onlarda aynisini soylediler tekrar guvendim 1 2 ay kullandim dedim olmuyor iade olusturayim incehesaba iade açtım ama benim oturacak koltugum yoktu evde ve yogundu isler o zaman 4 ay boyunca yeni koltuk aramaya calisamadim 4 ay sonra koltuk buldum onu eve aldim bunu gonderdim adamlara bir suru sorun belirttim 8 tane adamlar sadece 2 sorunu duzeltmisler ama sozde gelince amortisor yine arizali cikti yay gibi oturunca zipliyosun yastiginida degistirmisler ama o kadar buyukki belim 2'ye katlaniyor 90 derece oturamiyorum ya da ergonomik sekilde sonra amortisor istedim tekrar yolladilar amortisor 1 ay sonra tekrar ariza cikardi iade edeyim diye tekrar konu açtım bize gonderin diyorlar tekrar göndereceğim ama bir cozum olabileceğine inanmiyorum.

Hocam biraz fazla abartmamış mısınız? Özellikle son cümlelerde.

Kanka kendimden nefret ediyorum dedim yanlış anlamissin irkimdan degil turklerle bir sorunum yok.
 
Son düzenleme:
3 seneye yakındır Hawk kumaş olanı kullanıyorum gayet memnunum ben. Abartmışsınız bence. Kuyruk sokumum yamuk olmasına rağmen rahatsız etmiyor beni. İş yerinde simit kullanırken evde ihtiyaç duymuyorum.
 

Geri
Yukarı